Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Olguța Vasilescu, atac la PNL și Iohannis: „Acum câțiva ani era să ne batem. Nu-i e rușine?”
WhatsApp
Deputatul PSD Lia Olguţa Vasilescu a lansat, astăzi, un atac verbal la adresa PNL și a președintelui Klaus Iohannis, ca reacție la scandalul declanșat pe tema Ținutului Secuiesc.

Liderul social-democrat a spus de la microfonul plenului Camerei Deputaților că liberalii nu ar trebui să deschidă gura pe această temă a așa ziselor înțelegeri cu UDMR, după ce, „în urmă cu câțiva ani”, parlamentarii PSD și PNL au fost aproape să se bată „la modul fizic” pentru modul în care erau susținut statutul minorităţilor naţionale.

„Apoi, vorbește PNL-ul despre înțelegerea PSD cu maghiarii? Are curaj să spună treaba asta, că ei n-au făcut niciodată înțelegeri cu UDMR-ul? Ați uitat că acum câțiva ani era să ne batem fizic, la modul fizic, în Parlamentul României? Pentru modul în care susțineați statutul minorităților naționale? Ați uitat”, a spus Olguța Vasilescu.

Tot ea a susținut că președintele Klaus Iohannis a fost în așa zisul Ținut Secuiesc, unde a ascultat imnul acestuia în mod „solemn”.

„Așa cum ați uitat că atunci mergeați foarte des în județele Harghita, Covasna, Mureș, ca să luați voturi pentru Traian Băsescu. Acum s-a întâmplat același lucru pentru Klaus Iohannis. Când președintele statului român a mers acolo și a ascultat solemn imnul unui așa zis Ținut Secuiesc, când a primit steagul și a spus că este recunoscător pentru modul în care a fost primit. Nu-i e rușine să vorbească? Chiar nu mai aveți pic de rușine?”, a mai spus deputatul PSD, potrivit Știrile PRO TV.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel