Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Șoc în PSD. Se va propune excluderea Gabrielei Firea. Amenințare în direct
WhatsApp
Codrin Ștefănescu spune că deși este semnată de mai multe persoane, scrisoarea anti Dragnea are un singur autor. El spune că va propune excluderea acestei persoane din Partidul Social Democrat. 

„Cine a făcut acest text nu are ce căuta în PSD. După opinia mea și a altor colegi, autorul, e un singur autor, un om care se consideră deosebit de informat și de conectat, va trebui să răspundă", a precizat Ștefănescu. Întrebat dacă vineri, după CEx, va spune cine e autorul scrisorii, Codrin Ștefănescu a răspuns "evident".

Totodată, Ștefănescu a confirmat că autorul este membru PSD și va propune excluderea acestuia.

Autorul acestei scrisori nu poate fi nimeni altul decât primarul Capitalei, Gabriela Firea, care și-a asumat alături de Adrian Țuțuianu și Paul Stănescu scrisoarea pentru demiterea lui Liviu Dragnea. Firea a fost și cea care a început războiul împotriva lui Liviu Dragnea. Mai departe, cel care s-ar fi ocupat de coalizarea baronilor locali care au semnat împotriva lui Dragnea este Paul Stănescu, un om cu o influență deosebită în partid și care a fost mâna dreaptă a lui Dragnea o lungă perioadă de timp. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel