Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Obiectele pe care le-ai folosit eronat fără să știi: Toți facem aceste greșeli cu folia de aluminiu, cutia cu lapte sau bananele - FOTO
WhatsApp
Sunt multe produse pe care le folosim zilnic acasă aproape automat și pe care, totuși, le folosim incorect. Un designer de produse a vrut să-ți facă viața mai ușoară, așa că hai să vedem obiectele pe care le-ai folosit greșit în tot acest timp.

Un articol este dezvoltat cu scopul de a satisface o nevoie. În plus, indiferent de industrie, companiile s-au concentrat pe realizarea de produse pe care consumatorul le poate folosi aproape cu ochii închiși.

Cum să albiți hainele la soare cu lămâie și apă? Aceasta este cel mai bun truc

Unele dintre caracteristicile fundamentale ale obiectelor au o utilizare ascunsă. Gaura din mânerul tigăilor, de exemplu, este menită să țină spatula turner pe care o folosiți pentru gătit. Producătorii săi au depășit problema estetică și decorativă.

6. -imagine fara descriere- (obiectele-pe-care-le-ai-folosit-eronat-fara-sa-stii-toti-facem-aceste-greseli-cu-folia-de-aluminiu--cutia-cu-lapte-sau-bananele---foto-6.jpg)

 

Obiecte pe care le-ați folosit greșit fără să știți

 

Dacă atunci când serviți laptele, acesta se varsă, este pentru că o faceți greșit. Designerii din spatele cutiilor de lapte ar fi foarte dezamăgiți. Dar totul are o soluție, așa că haideți să învățăm despre acele obiecte pe care le-am folosit până acum incorect.

Cutia de lapte. Pentru a evita scurgerile, tot ce trebuie să faceți este să serviți laptele (sau sucul din cutie) cu dopul în sus.

7. -imagine fara descriere- (obiectele-pe-care-le-ai-folosit-eronat-fara-sa-stii-toti-facem-aceste-greseli-cu-folia-de-aluminiu--cutia-cu-lapte-sau-bananele---foto-7.jpg)

Folie de aluminiu. Are atât de multe utilizări încât este un favorit în gospodărie. Când trebuie să scoți niște folie, adesea iese toată rola. Ei bine, există o soluție simplă chiar acolo pe cutie, chiar spune „Apăsați la capăt pentru a bloca rola” și exact asta face. Dacă vă uitați la părțile laterale ale cutiei, veți vedea urechile mici, doar le împingeți și vor ține rola în loc. Mi-aș fi dorit să fi știut despre asta mai devreme.

3. -imagine fara descriere- (obiectele-pe-care-le-ai-folosit-eronat-fara-sa-stii-toti-facem-aceste-greseli-cu-folia-de-aluminiu--cutia-cu-lapte-sau-bananele---foto-3.jpg)

Plasturele în formă de romb de pe rucsacuri. Numit și „bot de porc”, este folosit pentru agățarea echipamentelor de alpinism, drumeții, încălțăminte și multe altele.

5. -imagine fara descriere- (obiectele-pe-care-le-ai-folosit-eronat-fara-sa-stii-toti-facem-aceste-greseli-cu-folia-de-aluminiu--cutia-cu-lapte-sau-bananele---foto-5.jpg)

Filele de pe dozele de suc. Pur și simplu deschideți cutia și utilizați orificiul din ureche pentru a ține paiele pentru a preveni în orice moment să cadă.

De ce să pui boabe de cafea în dulapul cu haine. Trucul simplu care te salvează de probleme!

Celebrul dozator Tic Tac. De fapt, în capacul recipientului Tic Tac există ceva care te va ajuta să scoți o singură pastilă în loc de jumătate din cutie. Întoarceți cutia, apoi întoarceți-o în lateral și deschideți-o ușor. Capacul este special conceput pentru a ține un Tic Tac individual.

2. -imagine fara descriere- (obiectele-pe-care-le-ai-folosit-eronat-fara-sa-stii-toti-facem-aceste-greseli-cu-folia-de-aluminiu--cutia-cu-lapte-sau-bananele---foto-2.jpg)

Capac de detergent. De obicei, au un semn pentru a măsura cantitatea corectă pentru o mașină de rufe.

Gătirea spaghetelor. Obținerea cantității potrivite de paste este întotdeauna foarte dificilă, cumva este întotdeauna prea mult sau nu este suficient. Aparent, gaura mică din mijlocul lingurii de spaghete măsoară porția perfectă pentru o persoană.

4. -imagine fara descriere- (obiectele-pe-care-le-ai-folosit-eronat-fara-sa-stii-toti-facem-aceste-greseli-cu-folia-de-aluminiu--cutia-cu-lapte-sau-bananele---foto-4.jpg)

Tăiați brânza moale. Folosiți ața dentară pentru a tăia brânzeturile moi. Cu puțină practică, puteți obține felii foarte subțiri, perfect rotunde.

Tăiați prăjiturile. Puteți folosi ața dentară și pentru a tăia prăjiturile.

Încălzește o masă în cuptorul cu microunde. Data viitoare când încălziți mâncarea la microunde, asigurați-vă că faceți  o mică gaură în mijlocul alimentelor de pe farfurie. Făcând acest lucru, cuptorul cu microunde va încălzi alimentele în mod uniform.

Amestecul puternic cu zahăr pentru tigăile tale arse. Trucul prin care vei vedea cum cade tot ce-i ars instantaneu, fără pic de efort

Răciți o sticlă de băutură mai repede. Udați un prosop de hârtie, înfășurați-l în jurul oricărei băuturi fierbinți și puneți-l la congelator. Acesta se va răci în literalmente 5-10 minute!

Curățați bananele. Majoritatea oamenilor își curăță banana de sus, ceea ce este greșit. Cel mai bun mod de a curăța o banană este de jos, astfel încât să nu stoarceți fructele. De fapt, se pare că maimuțele au descoperit asta cu mult timp în urmă.

Ți s-au părut utile aceste trucuri? Câte lucruri ai greșit în tot acest timp? Nu uitați să împărtășiți acest articol prietenilor și familiei dumneavoastră, cu siguranță toți facem aceste greșeli.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel