Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O mamă şi copilul ei, întorşi recent din Italia, internați cu simptome de coronavirus
WhatsApp
O mamă şi copilul ei, întorşi recent din regiunea italiană Veneto, au fost internaţi la spitalul din Bacău, pentru că prezentau simptome de coronavirus.
Foto ILUSTRATIV

Iar în Bucureşti, o studentă şi familia ei au intrat în izolare la domiciliu, deoarece tânăra a fost la Milano, unde a intrat în contact cu o colegă, diagnosticată ulterior cu coronavirus.

I-au fost prelevate probe şi din fericire s-a dovedit că nu este contaminată.

În fecare zi, în cele șase spitale de boli infecţioase desemnate de Ministerul Sănătăţîi, se prelucrează sute de teste. Până acum, doar cel al bărbatului din Gorj a fost pozitiv.

Citește și Elevă româncă de 15 ani, revenită de la Carnavalul de la Veneția, plasată în carantină cu febră

O tânără de 15 ani care a fost într-o excursie cu autocarul la Veneto şi care se află de duminică în autoizolare a sunat aseară la 112, spunând că are febră.

Fata a fost internată în secția de boli infecțioase a spitalului din Alba Iulia, iar în această dimineață probele vor fi trimise la Cluj.

 

O mamă și copilul ei, internați la Bacău

 

Femeia și copilul ei s-au întors pe 25 februarie din Italia, din regiunea Veneto. Erau izolați la domiciliu și monitorizați de medicii Direcției de Sănătate Publică pentru că au venit dintr-o zona cu transmitere intracomunitară extinsă, iar copilul avea probleme respiratorii.

Simptomele au apărut, iar cei doi au fost preluați de medici cu o ambulanță de tip mantra și transportați la spitalul județean Bacău, la secția de boli infecțioase. Le-au fost prelevate probe care vor fi prelucrate în Iași.

În laboratoarele din București s-au făcut analize pentru o studentă care a fost în Italia și a intrat în contact cu o colegă, diagnosticată apoi cu noul coronavirus. Din fericire, analizele au arătat că studenta româncă nu a fost contaminată.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel