Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Trucul pantofului. O însoțitoare de zbor împărtășește un truc incredibil, care să te împiedice să mai uiți documentele importante, atunci când călătorești
WhatsApp
O însoțitoare de bord a explicat trucul pantofului și de ce crede că ar trebui să lăsați întotdeauna un pantof în seiful hotelului, după ce a învățat câteva sfaturi și trucuri în timpul călătoriilor în interes de serviciu.
Trucul pantofului. O însoțitoare de zbor împărtășește un truc incredibil, care să te împiedice să mai uiți documentele importante, atunci când călătorești / Foto: Tiktok

Esther Sturrus (@esthersturrus) lucrează ca însoțitoare de bord pentru compania aeriană olandeză KLM și a călătorit în toată lumea cu această companie.

În timp ce călătorea în mod regulat, ea a dobândit o viziune foarte bună asupra turiștilor și a modului în care aceștia își pot îmbunătăți viața atunci când se află în străinătate sau când stau departe de casă.

Aceasta include ceea ce Sturrus numește "trucuri de hotel", după ce a adunat cele șase sfaturi de top într-un videoclip care a atras peste 1,2 milioane de vizualizări și 50.000 de aprecieri de când a fost postat acum câteva luni.

 

Trucul pantofului în seif



Unul dintre cele mai bune trucuri pe care le recomandă în clip se întâmplă să fie și unul dintre cele mai simple - și la care probabil că veți apela de fiecare dată când vă aflați într-un hotel.

Practic, Sturrus crede că ar trebui să lași întotdeauna un pantof în seiful hotelului, alături de obiectele de valoare, documente, pașaport etc, deoarece cu siguranță nu îl vei uita, deoarece, evident, vei avea nevoie de ambii pantofi pentru a părăsi camera.

Sturrus a spus: "Vă faceți griji că ați uitat ceva din dulapul dumneavoastră? Puneți unul dintre pantofi în el și nu veți uita".

Bineînțeles, dacă ați adus cu dumneavoastră mai mult de o pereche de pantofi, acest lucru ar putea ridica o mică problemă și ați putea ajunge să părăsiți camera cu trei adidași.

Cu toate acestea, premisa funcționează pentru orice lucru pe care știi că va trebui să îl îmbraci sau să îl folosești înainte de a pleca, fie că este vorba de o haină sau de o periuță de dinți.

 

 

@esthersturrus Do you have more tips? ????✈️ #tips #hotel #hotelhacks #hacks #myklmmoment #klm #klmcrew #crewklm #klmairlines #klmroyaldutchairlines #flightattendant #stewardess #workingmode #cabincrew #cabincrewlife #cabincrewgirls #flightattendantlife #aviationlife #aviation #uniform #royalbue #trend #viral #viralvideo #fyp ♬ B.O.T.A. (Baddest Of Them All) - Eliza Rose & Interplanetary Criminal

 

Alte trucuri pentru călătorii



Alte trucuri pe care Sturrus le-a împărtășit în videoclip includ prinderea perdelelor cu un umeraș în zonele în care există goluri - genial pentru toți oamenii cărora le place să fie frumos și întuneric în timp ce dorm.

O altă idee implică folosirea căștilor de duș pentru a acoperi talpa pantofilor pentru a evita ca hainele și alte obiecte să se murdărească atunci când le pui în valiză.

Și ce te faci dacă ți se strică încărcătorul internațional? Nu vă temeți, pur și simplu conectați capătul USB la televizorul din camera de hotel și ar trebui să constatați că vă puteți încărca frumos.

Mulți TikTokeri au fost impresionați de trucurile lui Sturrus, iar unul dintre ei a comentat: "O idee grozavă". Altcineva a spus: "Sfaturi grozave, mulțumesc!" Un al treilea a adăugat: "Wow! Sunt idei foarte bune.... Mulțumesc pentru împărtășire!", conform Ladbible.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel