Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O fetiță de 9 ani, moartă în somn, după ce a fost infectată cu COVID-19: „Nu a avut nicio problemă cu respiraţia“
WhatsApp
O fetiță în vârstă de 9 ani, din Texas, a murit la vârsta de 9 ani, în somn, la doar trei zile după ce a fost diagnosticată cu COVID-19.

Tragedia a avut loc în primele ore ale zilei de 2 februarie, când micuța a fost găsită moartă în pat de către mama ei. 

La data de 29 ianuarie, în timp ce se afla la after-school, Makenzie s-a plâns de uşoare dureri de cap şi de stomac, conform mătușii copilei. Fetița avea febră. Apoi, copila a fost dusă de mama ei la Brooke Army Medical Center, acolo unde a fost supusă unui test pentru coronavirus și unor analize.

După ce a fost testată negativ pentru streptococ şi gripă, testul  ieșit pozitiv pentru COVID-19. „Kenzie nu a avut probleme respiratorii, nu avea niciun semn grav, toate simptomele erau uşoare”, a afirmat Victoria Southworth, o altă mătușă a fetiței. “Doctorii i-au spus cumnatei mele să o ia acasă şi să îi ofere confortul necesar, să îi monitorizeze febra, iar dacă aceasta trece peste un anumit punct sau dacă apar alte probleme majore să o aducă înapoi la spital. Nu a avut nicio problemă cu respiraţia, nu părea obosită sau ceva de genul acesta, în acel moment”, a spus o altă rudă a fetiței, pentru Today.

În următoarele zile, simptomele micuței au fost uşor de gestionat şi nu au fost motive de îngrijorare, conform celor două mătuși. Pe 1 februarie, Makenzie le-a spus celor din familia sa că se simte epuizată. În acea seară, fetița s-a culcat devreme. „În timpul nopții, cumnata mea a verificat-o şi şi-a dat seama că nu mai respiră. Nu reuşea să-i găsească pulsul”, a afirmat Gongora. Fetița a murit chiar de ziua de naştere a tatălui ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel