Nu trebuie să vă complicați viața pentru a face nuggets: doar tăiați ciupercile în felii, rulați-le în aluat, apoi prin fulgii de porumb și prăjiți-le în ulei încins până devin aurii. Vă recomandăm să serviți nuggets de ciuperci cu maioneză de casă sau sos de brânză.
În rețetă,puteți lua orice fel de ciuperci. De asemenea, puteți experimenta condimente și adăugați în aluat ceea ce vă place mai mult în loc de boia de ardei și pudră de usturoi.
Ingrediente:
ciuperci - 8 bucăți,
apă - 120 ml,
amidon de porumb - 40 grame,
făină de grâu - 40 grame,
fulgi de porumb - 50 grame,
boia de ardei roșu - 1/2 linguriță,
usturoi pudră - 1/2 linguriță,
sare și piper după gust,
ulei de floarea soarelui - 200 ml.
Spălați ciupercile și tăiați-le în felii de dimensiuni medii. Turnați fulgii de porumb într-o pungă și măcinați-i cu un sucitor. Transferați firimiturile într-un castron.
Brioșe de ciocolată cu pere, un desert delicios de toamnă. Rețeta te va cuceri pe loc!
Într-un alt vas amestecați amidonul de porumb cu făina, pudra de usturoi, boia de ardei, sare și piper. Se toarnă apă și se amestecă pentru a obține un aluat cremos.
Înmuiați bucățile de ciuperci în aluat și rulați-le apoi prin fulgi de porumb. Ar trebui să acopere bine suprafața.
Friptură de porc în sos aromat și picant cu verdeață proaspătă, o cină copioasă în stil asiatic
Prăjiți nuggets de ciuperci în ulei pe ambele părți până devin aurii. Lăsați-le să se răcească puțin, apoi le puteți servi pa masă. Poftă bună!
----------------------------------------------------------
Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:
- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G
- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News