Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Nu mai aruncați cojile de lămâie! Amestecați-le cu acest ingredient din bucătărie pentru a lăsa toaleta impecabilă. Un truc magic
WhatsApp
Una dintre cele mai grele sarcini atunci când vorbim despre curățarea locuinței este să lăsați baia impecabilă. Prin urmare, vă vom oferi un truc cu coaja de lămâie pentru a îndepărta tartrul din vasul de toaletă.
Nu mai aruncați cojile de lămâie! Amestecați-le cu acest ingredient din bucătărie pentru a lăsa toaleta impecabilă. Un truc magic

Uneori, chiar în fundul vasului sau în lateral, excesul de sare începe să se acumuleze și începe să păteze și să-și schimbe culorile, făcând toaleta ta să arate neigienică și inestetică. Dacă acesta este și cazul tău, avem soluția naturală ideală pentru tine.

Probabil că pe TikTok ați văzut deja acele videoclipuri virale în care oamenii își toarnă toate produsele posibile în toaletă, de la cele care vin sub formă de gel până la cele care vin sub formă de pudră, trecând prin pompe și chiar prin lichide care sunt considerate periculoase și nu ar trebui să fie amestecate cu altele.

Tricourile s-au uzat și învechit? Nu le arunca: sunt o adevărat comoară. Iată ce poți face cu ele

Deși pare o opțiune rapidă, aceasta doar poluează apa și favorizează umplerea acviferelor cu substanțe chimice. De aceea, este important să apelăm la alternative biodegradabile sau prietenoase cu mediul, pentru a promova o activitate mult mai sănătoasă.

De data aceasta vă vom învăța cum să îndepărtați tartrul din toaletă într-un mod eficient prin elemente organice pe care le poți recicla sau refolosi ca parte a treburilor casnice: cojile de lămâie.

De ce să pui o mână de orez cu niște boabe de cafea în șifonier? Rezultatele acestui truc sunt magice!

 

Aflați cum să eliminați tartrul din toaletă cu produse naturale

 

Pentru a nu purta vina pentru umplerea apei cu substanțe chimice care uneori sunt foarte greu de separat pentru a trata apa din nou, vă împărtășim un truc care vă va ajuta să vă lăsați toaleta curată, strălucitoare și să o dezinfectați.

O să aveți nevoie de:

- jumătate de litru de apă

- bicarbonat de sodiu

- coji de lămâie.

Uită de bicarbonat! Combină acest ingredient cu detergentul tău obișnuit pentru albirea hainelor tale. Trucul la care nu vei mai renunța

Pas cu pas:

Amestecă apa și cojile de lămâie rasă. Strecurați și puneți lichidul pe care l-ați făcut într-un recipient. Se toarnă într-un recipient potrivit pentru a-l aplica în toaletă. Puneți niște bicarbonat de sodiu în recipient și amestecați până devine o pastă omogenă.

Turnați amestecul în toaletă. Periați zonele cele mai afectate, puțin câte puțin, iar tartrul ar trebui să dispară.

Acum, pe lângă curățare, ați folosit articole din bucătărie pe care probabil le aruncați. Plus că va exista un miros plăcut proaspăt în baie după ce ați încercat acest truc cu coajă de lămâie pentru a îndepărta tartrul din vasul de toaletă.

„Vanish de casă”: Îndepărtează cele mai persistente pete cu puțini bani. Un truc fabulos

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel