Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Nu mai arunca portocala stricată. Nici nu știai ce rezultat surprinzător are. Trucurile de care ai nevoie la curățarea locuinței
WhatsApp
Când vine vorba de curățare, mulți dintre noi cred că fără 1.001 de substanțe chimice din magazine, curățarea casei este pur și simplu imposibilă. Desigur, sunt lucruri pentru care avem nevoie de produse, soluții și pulberi achiziționate, dar cu cât le folosim mai puțin, cu atât mai bine. Prin urmare, asigurați-vă că adoptați câteva trucuri simple care vă vor ajuta să vă mențineți casa curată, fără niciun efort și cheltuială suplimentară.
Nu mai arunca portocala stricată. Nici nu știai ce rezultat surprinzător are. Trucurile de care ai nevoie la curățarea locuinței

Curățați tigaia

Ingrediente:

- portocale

Instruire:

Știați că resturile de alimente arse dintr-o tigaie pot fi curățate cu... o portocală. Încercați, rezultatul vă va surprinde. Și nu este necesar să folosiți o portocală delicioasă și coaptă, luați una care s-a stricat deja.

„Vraja cu orez”. Cum să faci trucul faimos pe TikTok. Trebuie neapărat să înceapă miercuri și să se termine vineri

 

Spălați sticla

 

Necesare:

- periuță de dinți veche

Instruire:

Pentru a putea spăla mereu sticla fără probleme, chiar și cu gâtul cel mai îngust, nu este necesar să cumpărați o perie specială. În baie vei găsi o perie excelentă pentru asta. Când este timpul să-ți schimbi periuța de dinți, nu o arunca pe cea veche. În schimb, încălziți ușor partea din spate a capului periei pe o brichetă și apoi îndoiți-o și veți face peria perfectă pentru sticle!

 

Curățați metalul

 

Necesare:

- periuță de dinți

- burete

Instruire:

În timp, obiectele metalice din bucătărie și baie devin acoperite nu numai cu murdărie, ci și cu un strat subțire de calcar. Din fericire, este foarte ușor să-l curățați. De exemplu, pentru a face ca un gunoi metalic să strălucească din nou ca nou, frecați-l cu pastă de dinți și apoi ștergeți-l.

Cu două ingrediente banale din bucătărie vei avea o podea perfectă. Încearcă aceste trucuri

 

Pentru strălucire 

 

Avem nevoie:

- castravete proaspăt

Instruire:

Calcarul de pe robinete din baie și din bucătărie este realitatea noastră de zi cu zi. Există multe remedii care te vor ajuta să scapi de calcar rapid și pentru o lungă perioadă de timp, dar cel mai neobișnuit dintre ele este castravetele proaspăt obișnuit. Frecăm suprafețele cu pulpă și ștergem. 

 

Pantofi murdari

 

Avem nevoie:

- apă

- lichid de spălat vase

- perie

Instruire:

Pantofii sport sau de vara din material textil, mai ales cei ușori, nu sunt poate cea mai bună alegere, pentru că astfel de pantofi arată bine doar până la prima plimbare. Dar asta dacă nu știi cât de ușor este să speli pantofii din material textil de murdărie. Folosiți lichid de spălat vase obișnuit și periați bine materialul cu o spumă groasă. Apoi ștergem spuma împreună cu murdăria cu o cârpă uscată.

Truc cu banane și zahăr pentru picioare catifelate. Scapă de pielea uscată și crăpată! Pregătește-te rapid și ieftin pentru vară

 

Curățați covorul

 

Avem nevoie:

- perie pentru părul animalelor de companie

Instruire:

Chiar dacă nu aveți pisici sau câini acasă, cu siguranță veți avea nevoie de o perie specială din lână, deoarece poate fi folosită pentru a îndepărta micile resturi, lâna și părul uman de pe covor.

 

Eliminați un blocaj din chiuvetă

 

Avem nevoie:

- tablete de magneziu solubil (magneziu).

Există multe modalități de a curăța rapid un blocaj liber dintr-o țeavă, iar acesta va fi cu siguranță util pentru mulți dintre noi. Dacă apa din chiuvetă nu se mai scurge, aruncați o tabletă efervescentă de magie (magneziu) în canal.

Nu mai spăla carnea de pui înainte să o gătești. Obiceiul periculos pe care îl facem zilnic: Trucul ca să elimini contaminarea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel