Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Nu mai arunca pâinea veche. Profită de ea până la ultima firmitură! Un truc pentru a o face pufoasă în doar 10 secunde
WhatsApp
Nu se aruncă nimic din casă! Se profită de fiecare ultimă firimitură de pâine! Astăzi vă vom învăța trucul de a înmuia pâinea tare în câteva secunde și de a o face din nou moale. Încercați această metodă și gătiți ceva delicios fără a cheltui mai mulți bani degeaba.
Nu mai arunca pâinea veche. Profită de ea până la ultima firmitură! Un truc pentru a o face pufoasă în doar 10 secunde

Pe lângă faptul că economia nu este în măsură să risipească alimente, atunci când scăpăm de un produs doar pentru că și-a pierdut consistența, resursele folosite în producția lui implică emisii inutile de CO2 care contribuie la încălzirea globală.

Dacă aveți de gând să pregătiți un grătar, acest truc este exact ceea ce aveți nevoie. Aveți nevoie de doar două ingrediente din cămară

Un avocado negru poate deveni din nou verde într-un minut, o salată verde și-ar putea recăpăta tonusul și textura, același lucru este valabil și pentru pâinea veche. Desigur, alimentele mucegăite nu mai trebuie consumate, dar sunt multe alte circumstanțe în care pot fi recuperate.

Amestecul simplu și rapid pentru ca toaleta să strălucească. Un truc economic care va elimina murdăria și bacteriile

 

Truc pentru a înmuia pâinea tare în câteva secunde și pentru a o face din nou moale

 

Pâinea are un nivel ridicat de umiditate și este complet natural să se întărească atunci când intră în contact cu aerul pentru o perioadă lungă de timp. De aceea, merită să o păstrezi într-o pungă de pânză, într-o pungă de hârtie sau chiar într-o pungă de celofan. Acest lucru împiedică pierderea umidității și apariția gărgărițelor de pâine.

Dar dacă pare că nu mai este nimic de făcut, pâinea nu mai este pufoasă și ți-e poftă de ea, încearcă acest truc simplu.

Vezi ce se întâmplă cu geamurile tale dacă amesteci balsam de rufe cu săpun de vase. Un truc fantastic cu rezultate instant

Umeziți pâinea într-un castron cu puțină apă, trebuie doar să o scufundați. Înfășurați pâinea într-un șervețel sau o cârpă curată și puneți pâinea la cuptorul cu microunde timp de 10 secunde la putere maximă. Gata, va fi moale, pufoasă și delicioasă.

Nu aruncați pâinea, urmați acest truc pas cu pas și profitați de ea pentru a o mânca cu ceva delicios.

De ce să pornești cuptorul din bucătărie măcar o dată pe săptămână. Trucul care îți va aduce bogăție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel