Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Nu mai arunca banii pe fereastră! Răzuiți un morcov și un măr, apoi adăugați un gălbenuș. Cele mai populare trucuri cu morcovi
WhatsApp
Dacă faci în mod regulat măști de morcovi pentru față, gât, păr și buze, privirile admirative în direcția ta sunt garantate!
Nu mai arunca banii pe fereastră! Răzuiți un morcov și un măr, apoi adăugați un gălbenuș. Cele mai populare trucuri cu morcovi

De regulă, pentru prepararea unor astfel de măști, morcovii sunt răzuiți sau trecuți printr-o mașină de tocat carne. De asemenea, puteți folosi și suc de morcovi. 

Trucul fabulos pentru a curăța aragazul ca să arate ca nou. Cele trei ingrediente minune pe care cu siguranță le ai deja în casă

 

Proprietățile măștilor de morcovi

 

Face față în mod eficient pielii uscate, descuamate și strânse.

Ajută la iritația pielii și sunt ideale pentru utilizare în sezonul rece: înmoaie și hrănește pielea feței, protejând-o de efectele negative ale vântului și temperaturilor scăzute.

Sunt un excelent remediu anti-îmbătrânire, datorită beta-carotenului și vitaminei A, care previn îmbătrânirea.

Aceste măști de morcovi sunt potrivite pentru toate tipurile de piele. 

Îmbogățește părul cu vitamine și substanțe nutritive și ajută la accelerarea creșterii lui.

Nu mai arunca zațul de cafea. Trucuri fabuloase cu acest excelent „deșeu” ca să economisești bani

 

Mască de morcovi - rețete

 

De obicei, măștile se aplică pe pielea curățată timp de 15-20 de minute, apoi se spală cu apă.

Mască de morcovi pentru toate tipurile de piele

Se răzuiește un morcov pe răzătoarea fină, se amestecă cu 1 lingură de ulei de măsline extravirgin și 1-2 linguri de lapte. Se adaugă un albuș de ou. Amestecați până se omogenizează. Lăsați masca pe pielea curățată timp de 20 de minute și clătiți cu apă rece.

Mască de morcovi pentru piele uscată

Stoarceți sucul de la un morcov. Se amestecă 2 linguri din sucul rezultat cu 1 lingură de brânză de vaci grasă și 2 linguri de smântână până se omogenizează. Aplicați pe față, lăsați timp de 20 de minute și clătiți cu apă caldă.

Mască de morcovi pentru ten normal

Răzuiți 1 morcov și 1 măr, amestecați într-un bol. Adăugați 1 gălbenuș, amestecați până se omogenizează. Aplică masca pe față și ține-o timp de 15 minute. Clătiți cu apă caldă.

Mască de morcovi pentru ten gras

Răzuiți 1 morcov și stoarce sucul în care se adaugă rapid puțin suc de lămâie și imediat, până s-a produs oxidarea, șterge fața cu un amestec proaspăt preparat. Se lasă 10 minute și clătiți cu apă caldă.

Mască de morcovi anti-îmbătrânire 

Răzuiți 1 morcov suculent pe răzătoarea fină. Se amestecă masa rezultată cu 1 lingură de smântână cu conținut scăzut de grăsimi. Aplicați pe față timp de 15 minute și clătiți cu apa rece. Această mască ajută și la netezirea ridurilor fine.

Mască de morcovi vitaminizantă

Pentru a pregăti masca veți avea nevoie de: 1 morcov suculent, 1 linguriță de ulei de măsline extravirgin și puțin amidon. Se răzuiește morcovul pe răzătoarea fină, se adaugă uleiul de măsline și amidonul. Amestecați bine. Aplicați pe față timp de 15 minute și clătiți cu apă caldă.

Amestecă o lingură de bicarbonat de sodiu cu două linguri de cafea măcinată. Un truc genial cu rezultate fantastice în doar 3 minute!

Mască de morcovi calmantă

Se fierbe 1 morcov, apoi se amestecă cu pulpa unui avocado copt într-un vas de blender până se face piure. Apoi adăugați câteva linguri de smântână, 1 ou și 3 linguri de miere. Amestecă totul bine și aplică un strat gros pe față. Lasă să acționeze 15 minute și clătiți cu apă caldă.

Mască de morcovi pentru gât și decolteu nutritiv 

Răzuiți 1 morcov și adăugați câteva linguri de fulgi de ovaz și 1 lingura de ulei de măsline extra virgin. Aplicați pe gât și decolteu timp de 15 minute, înainte de a face un duș.

Mască de morcovi pentru strălucirea părului

Se amestecă 400 mililitri suc de morcovi cu 2 linguri de suc de lămâie și 2 linguri de ulei de brusture. Frecați bine amestecul preparat pe rădăcinile părului și întindeți-o pe toată lungimea părului. Înfășurați-vă capul într-un prosop gros și lăsați timp de 30 de minute. Clătiți cu apă caldă.

Mască de morcovi pentru creșterea și întărirea părului

Tăiați mărunt 1 morcov și 1 coajă de banană, amestecați. Adăugați 2 linguri ulei de migdale, 2 linguri smântână grasă și 1 lingură ulei de brusture. Se amestecă până se omogenizează într-un blender. Aplicați pe păr, țineți amestecul 30 de minute și clătiți cu apă caldă.

Amestecă miere de albine și cafea măcinată. Un truc genial cu rezultate vizibile în doar zece minute

Mască de morcovi pentru buze

Se amestecă 1 linguriță suc de morcovi și 1 linguriță ulei de măsline extra virgin. Ungeți generos buzele, lăsați timp de 5-10 minute. Apoi ștergeți cu un șervețel. După ce ați hidratat buzele, aplicați puțină miere pe ele timp de 3-5 minute, ștergeți cu un șervețel.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel