Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Noul An Chinezesc 2024 - Anul Dragonului de Lemn: Zodiile care vor avea noroc în carieră și relații
WhatsApp
Potrivit calendarului oriental, anul nou nu vine pe 31 decembrie, ci în ziua celei de-a doua luni noi după solstițiul de iarnă. De data aceasta, Anul Nou oriental - Dragonul Verde de Lemn - cade pe 10 februarie și va dura până la 28 ianuarie 2025.
Noul An Chinezesc 2024 - Anul Dragonului de Lemn: Zodiile care vor avea noroc în carieră și relații (foto: freepik.com)

Anul chinezesc 2024 va aduce o mulțime de întâlniri curioase și fatale, ascensiuni în carieră și achiziții costisitoare - dacă nu-l necăjiți pe stăpânul anului și nu-l tratați cu respect. Dragonului nu-i plac escrocheriile dubioase. Totul ar trebui să fie cât se poate de transparent și deschis. Uniunile matrimoniale încheiate sub aripile Dragonului Verde sunt considerate cele mai favorabile și durabile.

VEZI MAI ÎNTÂI: Horoscop chinezesc. Care este zodia ta din cele 12 semne

 

Potrivit previziunilor astrologice, anul Dragonului de Lemn va fi favorabil pentru reprezentanții diferitelor semne zodiacale, iar culoarea verde nu face decât să sporească influența pozitivă - simbolizează flexibilitatea, calmul și ajută la adaptarea la orice circumstanțe. Ciclul horoscopului oriental este format din 12 semne. Împreună cu astrologul profesionist Natalia Anisimova, să aflăm ce îi așteaptă pe reprezentanții fiecăruia dintre ele.

Noul An Chinezesc 2024 - Anul Dragonului de Lemn: Horoscop pentru Șobolan

 


Carieră. Horoscopul estic prezice un an dinamic și oarecum imprevizibil pentru Șobolani. Reprezentanții acestui semn se pot confrunta cu diverse provocări și obstacole, dar dacă sunt pregătiți pentru schimbare și risc, vor putea obține succesul.

Finanțe. Șobolanul poate obține succesul financiar în 2024 datorită prudenței și ingeniozității sale. Horoscopul de Est recomandă Șobolanilor să cheltuiască banii cu înțelepciune și să investească în proiecte promițătoare. Anul Dragonului poate aduce cheltuieli financiare neașteptate, așa că trebuie să fii pregătit pentru posibile șocuri financiare.

Relații. Schimbările vă vor afecta viața personală. Simbolul Dragonului aduce creștere și progres, iar această energie vă va ajuta să depășiți orice dificultăți în relații și să le duceți la următorul nivel. Fii atent în alegerea partenerilor și nu uita de intuiția ta. Nu ar trebui să vă permiteți să fiți cu cineva doar din cauza singurătății sau a dorinței de a fugi de probleme.

Noul An Chinezesc 2024 - Anul Dragonului de Lemn: Horoscop pentru Bivol

 


Carieră. Bivolii se pot aștepta la succes în multe domenii ale vieții datorită rezistenței și sârguinței lor. Semnul Dragonului și cel al Bivolului sunt considerate cele mai puternice două semne din astrologia chineză. Ambele semne au puterea și voința de a reuși.

Finanțe. În 2024, Bivolii vor simți că carierele lor încep să înflorească, datorită energiei și determinării deosebite pe care le oferă anul Dragonului de Lemn Verde. Acest an reprezintă o perioadă de schimbare și creștere, care va deschide noi oportunități de avansare în carieră. Vor exista, de asemenea, noi oportunități de câștig și de investiții. Cu toate acestea, Bivolii trebuie să fie atenți să nu cheltuiască banii pe achiziții impulsive. Este important să acordați atenție planificării și controlului cheltuielilor.

Relații. Reprezentanții acestui semn se pot confrunta cu provocări în relații. Horoscopul de Est pentru 2024 le recomandă Bivolilor să fie flexibili și să asculte partenerul pentru a menține armonia în comunicare.

Noul An Chinezesc 2024 - Anul Dragonului de Lemn: Horoscop pentru Tigru

 

Carieră. În anul Dragonului, Tigrii ar trebui să fie prudenți. Ei nu ar trebui să își asume prea multe sarcini, deoarece acest lucru poate duce la epuizare sau la greșeli. Ei ar trebui să acorde atenție relațiilor cu colegii și colaboratorii pentru a crea un mediu de lucru eficient și armonios.

Finanțe. Nu uitați să economisiți bani și să vă planificați cheltuielile financiare. Anul Dragonului poate aduce multe cheltuieli neașteptate, fiți pregătiți pentru ele și aveți o rezervă de bani în caz de surprize. În plus, în 2024 vor exista noi oportunități de investiții și de creștere stabilă a activelor tale financiare.

Relații. Tigrii sunt persoane care de obicei preferă să fie independente și nu le plac restricțiile, așa că s-ar putea să aibă dificultăți în relații. Cu toate acestea, în acest an pot deveni mai deschiși la noi oportunități și se pot simți dispuși să își asume riscuri, ceea ce îi va ajuta să atragă noi parteneri - sau să consolideze relațiile existente.

Noul An Chinezesc 2024 - Anul Dragonului de Lemn: Horoscop pentru Iepure

 

Carieră. În Anul Dragonului, Iepurii vor trebui să își urmărească activ cariera și să facă mișcări pentru a se dezvolta din punct de vedere profesional. Iepurii ar trebui să fie perseverenți și determinați în afaceri și să lucreze pentru a-și dezvolta abilitățile și cunoștințele profesionale.

Finanțe. Pot exista situații neprevăzute care pot afecta situația financiară a Iepurașilor. Prin urmare, pentru a evita potențialele riscuri, se recomandă să fii prudent și să te gândești bine la deciziile tale financiare. Dacă Iepurele va păstra un echilibru între spirit de inițiativă și prudență, el poate obține succes în sfera financiară în anul Dragonului.

Relații. În 2024, Iepurele își poate găsi un partener care să îl susțină în toate demersurile sale și să îl ajute să atingă noi culmi. Cu toate acestea, Iepurele trebuie să fie atent să nu devină dependent de o altă persoană și să-și păstreze independența. Permiteți-vă să vă repliați pe obiceiuri din când în când.

Noul An Chinezesc 2024 - Anul Dragonului de Lemn: Horoscop pentru Dragon

 

Carieră. Anul Dragonului de Lemn Verde pentru Dragoni va fi plin de noi oportunități și perspective în carieră și în afaceri. Pentru mulți Dragoni, se apropie momentul în care își vor putea arăta la maximum talentele și abilitățile, primind recunoașterea pe care o merită.

Finanțe. Anul 2024 le va oferi Dragonilor, de asemenea, noi oportunități de a investi și de a-și crește averea. Dar este important să ne amintim că succesul financiar nu ar trebui să fie singurul obiectiv al Dragonilor. Este important să menții un echilibru între material și spiritual, astfel încât să nu-ți pierzi scopul în viață.

Relațiile. Anul acesta va fi important pentru Dragon să găsească un echilibru între viața personală și realizările profesionale. Este posibil să simtă presiune la locul de muncă și nevoia de a dedica mult timp dezvoltării carierei, ceea ce le poate afecta relațiile și viața personală. Prin urmare, este important să învețe cum să găsească armonia între aceste domenii ale vieții și să nu uite că, fără un echilibru între viața profesională și cea personală, este imposibil să devină fericiți.

Noul An Chinezesc 2024 - Anul Dragonului de Lemn: Horoscop pentru Șarpe

 


Carieră. 2024 Dragonul va înzestra Șerpii cu sârguință și intenție. Reprezentanții acestui semn sunt cunoscuți pentru mintea lor ascuțită și abilitățile intelectuale ridicate. La locul de muncă și în cariera lor, ei pot folosi aceste trăsături în avantajul lor - pentru a negocia și a influența oamenii.

Finanțe. Capacitatea Șerpilor de a se adapta și de a gândi creativ în situații complexe va fi la cote maxime în 2024, ceea ce poate ajuta la noi surse de venit sau opțiuni de investiții. Anul Dragonului va fi o perioadă de prosperitate financiară și abundență. Le va aduce Șerpilor noi oportunități de a-și crește averea, mai ales dacă sunt dispuși să își asume riscuri calculate și să gândească în afara cutiei.

Relații. Șarpele și Dragonul din zodiacul chinezesc sunt considerate semne complementare, așa că anul 2024 promite să fie favorabil Șerpilor în ceea ce privește relațiile și conexiunile personale. Se vor forma noi alianțe și parteneriate care vor ajuta la avansarea atât pe plan profesional, cât și personal.

Noul An Chinezesc 2024 - Anul Dragonului de Lemn: Horoscop pentru Cal

 


Carieră. Pentru Cal, anul 2024 va fi o perioadă plină de schimbări și de oportunități în carieră. Va trebui să vă arătați talentul și forța mai activ în acest an, deoarece concurența la locul de muncă ar putea fi mai dură.

Finanțe. Este important să fii prudent atunci când investești bani. Caii pot descoperi noi surse de venit, mai ales în domeniul creativității și al divertismentului. Cu toate acestea, ei trebuie să fie pregătiți că în Anul Dragonului ar putea fi necesar să facă schimbări în strategia lor financiară pentru a obține rezultatele dorite.

Relații. În viața personală, anul 2024 va fi o perioadă de schimbări pentru Cai. Este posibil să simțiți o nevoie puternică de reînnoire și schimbare. Nu vă fie teamă să vă ascultați sentimentele și intuiția pentru a face alegerile corecte.

Noul An Chinezesc 2024 - Anul Dragonului de Lemn: Horoscop pentru  Capră

 


Carieră. Anul Dragonului poate avea un impact semnificativ asupra carierei persoanelor născute în anul Caprei. Dragonul este un simbol al puterii și acest lucru poate însemna că vă puteți confrunta cu multă concurență la locul de muncă. Dar, datorită muncii și sârguinței tale, vei putea depăși orice dificultăți și îți vei atinge obiectivele.

Finanțe. Pentru a obține succesul financiar în 2024, se recomandă să fii mai prudent în abordarea finanțelor: planifică-ți cheltuielile din timp, controlează-ți cheltuielile. Horoscopul de Est pentru 2024 pentru Capră recomandă să luați în considerare posibilitatea de a investi în proiecte promițătoare sau de a începe o nouă afacere - aceasta va ajuta la creșterea veniturilor.

Relații. În relații, trebuie să ai răbdare și încredere. Este posibil să vă confruntați cu conflicte și probleme de relaționare la începutul anului, dar este important să vă păstrați capul rece și să nu luați decizii spontane. Pregătește-te că va trebui să faci concesii și să te schimbi pentru a menține armonia în relațiile tale. Pentru Caprele singure, există o probabilitate mare de a întâlni un nou partener. Este posibil ca această persoană să fie semnificativ diferită de tine, dar tocmai asta o face atractivă.

Noul An Chinezesc 2024 - Anul Dragonului de Lemn: Horoscop pentru Maimuță

 

Carieră. Persoanele născute în anul Maimuței se pot aștepta la o dezvoltare dinamică a carierei lor în 2024. Dragonul promite mari oportunități de creștere și dezvoltare, iar Maimuțele vor putea profita de aceste oportunități pentru a avansa în noi poziții și pentru a obține succes.

Finanțe. Când vine vorba de finanțe, merită să fii mai prudent și să te gândești bine la investițiile tale pentru a evita riscurile. S-ar putea să fie nevoie să fii conservator și precaut în deciziile financiare. Nu trebuie să uitați de oportunitățile de câștig în domenii noi.

Relații. Anul 2024 poate fi un punct de cotitură pentru Maimuțe și poate aduce evenimente semnificative în viața personală. Pe de o parte, Maimuțele pot cunoaște noi persoane interesante și pot stabili legături puternice și profunde. Este posibil să simtă că se află la locul potrivit la momentul potrivit și să își găsească sufletul pereche. Pe de altă parte, Maimuțele trebuie să fie atente să nu cedeze tentațiilor și să nu intre în situații dificile care le-ar putea afecta negativ relațiile. În acest an, ar trebui să fie mai sensibile și mai răbdătoare în relații și să evite conflictele.

Noul An Chinezesc 2024 - Anul Dragonului de Lemn: Horoscop pentru Cocoș

 

Carieră. În acest an, Cocoșii ar putea fi nevoiți să își lărgească orizonturile și să învețe lucruri noi. Acest lucru îi va ajuta nu numai să își îmbunătățească cunoștințele profesionale, ci și să își extindă cercul de contacte. Horoscopul de Est pentru 2024 pentru Cocoș recomandă prudență, consecvență și să nu se grăbească cu deciziile importante în afaceri. Este necesar să cântăriți cu atenție toate riscurile și beneficiile posibile, pentru a nu face greșeli care ar putea provoca eșecuri în viitor.

Finanțe. Este posibil ca Berbecii să fie nevoiți să își reducă cheltuielile pentru a-și menține stabilitatea financiară. Cu toate acestea, răbdarea și prudența în decizii vor putea îmbunătăți situația financiară.

Relații. În acest an vor exista dificultăți în comunicarea cu cei dragi, mai ales în relații. Pot exista conflicte legate de viziuni diferite asupra vieții, finanțelor etc. Cu toate acestea, dacă Cocoșul va fi dispus să lucreze la relații și să găsească compromisuri, va fi posibilă menținerea armoniei. Pentru Berbecii singuri, anul Dragonului va fi o perioadă favorabilă pentru întâlniri și stabilirea de noi relații. Cu toate acestea, nu ar trebui să vă grăbiți să luați decizii importante în ceea ce privește relațiile.

Noul An Chinezesc 2024 - Anul Dragonului de Lemn: Horoscop pentru Câine

 


Carieră. Câinii se vor confrunta cu schimbări la locul de muncă sau în afaceri, dar acest lucru poate duce la noi oportunități și perspective. Ar trebui să fii pregătit să faci schimbări în planurile și strategiile tale. Anul Dragonului este o perioadă bună pentru a crea și dezvolta noi proiecte de afaceri.

Finanțe. Câinii nu ar trebui să intre în panică dacă întâmpină dificultăți financiare la începutul anului. Este important să rămână calmi și să nu rateze oportunitățile de creștere. Mai mult, Anul Dragonului poate prezenta noi perspective și oportunități de a lansa o nouă afacere sau de a extinde una existentă.

Relații. Pentru cei care se află deja într-o relație, Anul Dragonului va fi un moment în care se va consolida legătura și se vor lua decizii importante. Câinele și partenerul său vor începe să construiască un viitor comun și vor lua în considerare întemeierea unei familii. Este posibil să găsiți noi modalități de a vă întări legătura și să vă bucurați unul de celălalt și mai mult. Cu toate acestea, este important de reținut că Anul Dragonului poate aduce, de asemenea, conflicte și dificultăți neașteptate care vor necesita flexibilitate și răbdare. Pentru cei care nu și-au găsit încă jumătatea, Anul Dragonului va oferi noi oportunități de întâlnire. Aceasta este o perioadă favorabilă pentru a găsi oameni noi și pentru a vă extinde cercul social.

Noul An Chinezesc 2024 - Anul Dragonului de Lemn: Horoscop pentru Porc

 


Carieră. Anul Dragonului Verde de Lemn va oferi Porcilor multe oportunități de carieră, de muncă și de afaceri, dar va crea, de asemenea, provocări și obstacole. Anul Dragonului poate oferi oportunități de creștere personală și de avansare în carieră. Porcii care dau dovadă de inițiativă și perseverență se pot aștepta să fie recompensați și să-și îmbunătățească statutul la locul de muncă. În materie de carieră, horoscopul de Est pentru 2024 le recomandă Porcilor să fie diplomați și să evite situațiile conflictuale.

Finanțe. Este important să ne amintim că în anul Dragonului ar trebui să fim pregătiți pentru schimbări neașteptate pe piața financiară, așa că Porcii ar trebui să fie flexibili și precauți. Ei ar trebui să studieze cu atenție toate opțiunile posibile și să ia decizii pe baza analizei situației și a riscurilor.

Relații. Anul Dragonului va aduce transformări în viața personală a Porcului. Dragonul simbolizează energia și pasiunea, ceea ce va încuraja un stil de viață mai activ și noi cunoștințe. În anul Dragonului, Porcul se poate aștepta la îmbunătățirea relațiilor cu partenerul și la căutarea de noi interese comune. Reprezentanții semnului vor trebui să își reconsidere relațiile și să lucreze asupra lor înșiși pentru a ajunge la un nou nivel.

 

---------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3         

 - https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH    

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel