Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Noua strategie UE pentru păduri. Carmen Avram, interviul zilei despre Pactul verde european
WhatsApp
Europarlamentarul Carmen Avram va vorbi, joi, 21 aprilie, la interviurile ȘtiriDiaspora și DCNews, despre un nou subiect extrem de interesant: noua strategie europeană pentru păduri. 
Carmen Avram, la interviurile ȘtiriDiaspora și DCNews

ȘtiriDiaspora difuzează joi, 21 aprilie, începând cu ora 11.00, un interviu cu europarlamentarul Carmen Avram. În cadrul discuției vor fi abordate o serie de teme extrem de importante legate de noua strategie a Uniunii Europene pentru păduri.

Urmăriți interviul în exclusivitate pentru ȘtiriDiaspora și DCNews, dacă vreți să aflați despre soarta pădurilor României, în contextul în care se simte nevoia de o schimbare de paradigmă, atât în modul în care le exploatăm, cât și în modul în care le conservăm.

Interviul cu europarlamentarul Carmen Avram va fi transmis joi, 21 aprilie, de la ora 11:00, pe ȘtiriDiaspora, DCNews.ro, precum și pe DCNewsTV.ro, dar și pe paginile de Facebook și YouTube ale site-urilor.

VIDEO

 

Uniunea Europeană și Pactul Verde 

 

Uniunea Europeană este în plină transformare. Pactul Verde a declanșat o revizuire în lanț a multor regulamente și directive europene, scopul final fiind atingerea țintei de continent neutru climatic până în 2050.

Pentru acest lucru, e nevoie de o schimbare de paradigmă, de la modul în care exploatăm resursele, la modul în care le conservăm. De la cum călătorim, la modul în care ne alimentăm. De la cum construim, la cât consumăm. La baza tuturor stă un principiu simplu: cum facem să poluăm mai puțin. Aici intră în joc pădurile.

Considerate plămânul verde al globului, pădurile din Uniunea Europeană absorb 10% din totalul emisiilor gazelor cu efect de seră. Prin urmare, e nevoie că creștem capacitatea de absorbție a pădurilor, precum și suprafață împădurită a Uniunii.

Pentru a rămâne la curent cu activitatea europarlamentarului Carmen Avram, urmărește www.carmenavram.ro .

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel