Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Nosfe, selectat în echipe la Chefi la Cuțite. Filmarea a avut loc înainte să moară. Scărlătescu l-a ales
WhatsApp
Regretatul Nosfe a fost selectat în etapa echipelor la Chefi la Cuțite. Filmarea sezonului a avut loc înainte ca artistul să moară. 

Chiar dacă inițial nu a fost selectat în echipe, Nosfe a ajuns totuși în această fază a concursului într-o împrejurare datorată unei amulete pe care a folosit-o chef Cătălin Scărlătescu. Această amuletă i-a permis să aducă în echipe patru concurenți care nu au fost selectați în faza inițială. Astfel, Scărlătescu a decis să-i aducă pe Nosfe și soția sa, pe Flori și un alt concurent, pe Tobi. 

Astfel, Nosfe a fost repartizat de Scărlătescu în echipa lui Florin Dumitrescu, soția lui Nosfe în echipa lui Scărlătescu, iar Tobi de asemenea în echipa lui Cătălin Scărlătescu. Flori a fost repartizată în echipa lui Bontea, deși inițial își dorea să fie în echipa lui Scărlătescu. 

 

Moment special la Chefi la Cuțite. Producția a inserat un moment după ce s-a aflat despre moartea lui Nosfe. Chefii au plâns 

 

Filmările au avut loc în urmă cu jumătate de an, iar nimic nu prevestea ceea ce s-a întâmplat. Producția Chefi la Cuțite a decis să-i dedice toate emisiunile, iar în emisiunea de astăzi, cea în care Nosfe a fost readus în echipe a fost introdus un "insert" video prin care bucătarii șefi au vorbit despre ce a însemnat dispariția lui Nosfe, cel cu care au filmat săptămâni întregi în cadrul concursului. 

Citește și Eliminare Chefi la Cuțite 31 octombrie. Concurentul care a obținut doar cinci puncte

"Acum 6 luni filmam, ne distram, râdeam, glumeam. Am rămas fără cuvinte. Astăzi nu mai este. Noi o să-i dedicăm toate edițiile de acum încolo", a spus Sorin Bontea.

"Îmi e foarte greu să vorbesc despre cineva care nu mai este. Un băiat tânăr care a dispărut așa brusc. E trist că la vârsta asta a trebuit să ne părăsească," a spus și Cătălin Scărlătescu.

De departe, cei mai emoționați și afectați au fost Florin Dumitrescu și Gina Pistol care au izbucnit în lacrimi. 

"Spun sincer că mi-e greu să vorbesc de Nosfe. A fost un băiat cu un bun simț incredibil, soț, tată, artist. Nosfe a fost unul dintre cei mai cumsecade bărbați pe care i-am cunoscut. Bărbat în adevăratul sens al cuvântului!" a spus Florin Dumitrescu. 

"Nosfe a fost un băiat tare fain. Ce mi-a plăcut la el și am apreciat a fost că vorbea foarte frumos cu toată lumea. El era perceput ca foarte dur, dar avea foarte mult bun simț. Îmi pare rău de Mădălina și de fetița lor," a spus Gina Pistol plângând. 

 

Nosfe la Chefi la Cuțite. Cum s-a văzut momentul la televizor

 

Cătălin Scărlătescu a fost bucătarul care a decis repartizarea celor patru concurenți care nu fuseseră selectați în faza inițială. Iată cum a decurs o mică parte din dialogul care a anunțat revenirea lui Nosfe în emisiunea "Chefi la Cuțite": 

"Domnul Nosfe trebuie să meargă la Florin că ei au așa ceva... Am zis să-i aduc cântărețul în echipă," a spus Cătălin Scărlătescu. 

"S-a păstrat tradiția. E un băiat foarte mișto, talentat," spunea Florin Dumitrescu. 

"Mi se pare genial. Mi-am dorit să fiu în echipă la Dumitrescu," mărturisea și Nosfe când a fost readus în concurs. 

Se pare că Nosfe și Florin Dumitrescu au fost foarte buni prieteni. Rămâne de văzut cum s-a descurcat în concurs, sub stricta supraveghere și îndrumare a lui Florin Dumitrescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel