Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Nicușor Dan spune că alianța PSD-PNL pregătește o combinație politicianistă pentru București 
WhatsApp
Nicușor Dan acuză alianța PSD-PNL că nu se gândește deloc la bucureșteni și că face jocuri politicianiste pentru a-i găsi un contracandidat la alegerile care vor avea loc peste trei luni. 
sursa foto: Facebook/Nicusor Dan

"Bucureştenii vor avea de ales, peste trei luni, între un proiect pentru bucureşteni şi o nouă combinaţie politicianistă în care bucureştenii nu există. Pentru că este politicianism să dai Bucureştiul la schimb pentru alte funcţii sau locuri pe listă. Este politicianism să cauţi candidat cu trei luni înainte de alegeri. Nu crede nimeni că poţi să faci un proiect serios pentru un oraş aşa de complex, în trei luni. Este calcul politicianist să devansezi alegerile locale, ca să schimbi rezultatul alegerilor europarlamentare. Unde sunt bucureştenii în acest calcul? Interesul public, dimpotrivă, ar fi impus o dezbatere publică pe proiecte, în care toată comunitatea să fie implicată şi în urma dezbaterii să alegem proiectul cel mai bun să îl urmăm cu toţii. Politicianismul este exact invers decât interesul public. Nu există interes public, există un interes de gaşcă, un interes personal", spune Nicușor Dan.

Nicușor Dan spune că s-a luptat cu rechinii imobiliari

 

Nicușor Dan spune că va continua să nu dea autorizatii de construcție pentru noi blocuri. 

"Pentru că noi de fapt nu am avut o reală opoziţie PSD la această administraţie. Singura luptă care s-a dat în aceşti trei ani a fost lupta între actuala administraţie şi rechinii imobiliari. Adică între o dezvoltare corectă, sănătoasă pentru binele public şi o dezvoltare speculativă în care privatul ia banii şi după aceea vine autoritatea şi încearcă să repare cum poate ce se poate repara. Şi acum rechinii imobiliari îşi caută un executant care să facă cum se făcea, adică blocuri de 10 etaje pe străduţe de două benzi, blocuri în parcuri, complexe de blocuri în care nu găseşti drum, şcoală, grădiniţă", a mai spus Nicuşor Dan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel