Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Nicușor Dan spune că alegerile din 9 iunie sunt o miză pentru ”civilizație” și ”o Românie demnă în Uniunea Europeană"
WhatsApp
Nicuşor Dan a afirmat că alegerile din 9 iunie vizează "civilizaţia", "legalitatea" şi "o Românie demnă în Uniunea Europeană".
Nicuşor Dan dezvăluie opțiunile sale politice: „Sunt un om de dreapta, am sprijinit partidele de dreapta” (Foto: arhiva DC Media Group)

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a subliniat joi că alegerile din 9 iunie reprezintă un moment crucial pentru "civilizație", "legalitate" și "o Românie demnă în Uniunea Europeană", îndemnând electoratul să meargă la vot.

"Alegerile din 9 iunie sunt despre civilizaţie, sunt despre legalitate, sunt despre o Românie demnă în Uniunea Europeană, despre onestitate, despre profesioniştii din administraţia publică. Vreau să mulţumesc în special consilierilor generali din partidele care m-au susţinut şi care sunt, o parte dintre ei, aici pentru colaborarea foarte bună pe care am avut-o.

Am avut proiecte comune, am avut voturi importante pe care le-am dus împreună. Împreună am dus oraşul în direcţia corectă. Pe 9 iunie avem alegeri. Nu uitaţi că într-o Primărie există primar şi există Consiliu şi în Primăria generală există Consiliul general. Veniţi la vot pe 9 iunie. Vă aştept să colaborăm în Consiliul general", a transmis Nicuşor Dan, la un eveniment electoral organizat de Alianţa Dreapta Unită în Piaţa Universităţii.

El a mulţumit echipei Dreapta Unită pentru munca depusă în ultimele luni, "în stradă", la strângerea semnăturilor şi în discuţiile cu oamenii cărora li s-au spus "lucruri care uneori nu se aud la televizor", scrie Agerpres. 

---------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
pixel