Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Nicușor Dan dă de înțeles că și-ar face un nou partid și că își dorește și al treilea mandat de primar al Bucureștiului 
WhatsApp
Nicușor Dan exclude o candidatură la prezidențiale și spune că va candida pentru un al treilea mandat în fruntea Bucureștiului. 

"Am spus asta în campanie, am spus şi după alegeri. Răspunsul meu e acelaşi: am primit un mandat pe patru ani, sunt proiecte pe care le-am început aici. (...) Nu (cu privire la o candidatură la alegerile prezidenţiale - n. r.), răspunsul l-am dat deja. Am avut o relaţie foarte bună cu USR, aşa cum am avut şi cu PMP şi cu PNL - mai puţin ultimele luni de campanie, în care era evident că fiecare şi-a dat mesajul lui. Am avut o relaţie foarte bună cu USR în toţi aceşti ani. Nu vreau să comentez foarte mult ce se întâmplă în interiorul partidului, dar dincolo de asta, am spus înainte de campania pentru Bucureşti că vreau să mă concentrez pe Bucureşti şi aşa rămâne", a spus Nicuşor Dan, la Digi 24.

Nicușor Dan vrea să candideze din nou în 2028



Totodată, acesta nu a exclus să înființeze un nou partid politic.

Nicuşor Dan a menţionat că, în principiu, îşi doreşte un al treilea mandat de primar al Capitalei, având în vedere că Bucureştiul are "multe restanţe".

"În principiu îmi doresc un al treilea mandat, pentru că proiectele Bucureştiului sunt multe, restanţele Bucureştiului sunt multe şi dacă facem comparaţie cu oraşe, chiar româneşti din vestul ţării, e o diferenţă. Dar, în fine, ce se va întâmpla peste doi, trei, cinci, zece ani... mai vedem. (...) 2024 a fost pentru Primăria Municipiului Bucureşti. În principiu, 2028, îmi doresc un nou mandat pentru Primăria Bucureşti, dar lucrurile se mai pot schimba", a afirmat el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel