Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Nicușor Dan anunță că va participa o confruntare cu candidatul de pe locul 2: "Am comandat un sondaj"
WhatsApp
Nicușor Dan a vorbit despre controversa săptămânii, întâlnirea cordială cu Nicolae Ciucă de pe Național Arena, dar și despre o confruntare la care va participa cu candidatul de pe locul 2. 

"M-am întâlnit cu domnul Ciucă de mai multe ori, am o relație cordială cu el. Chiar am o relație bună cu el. Nu am făcut eu poza, a făcut-o altcineva.

Nu a fost nici o conspirație, ne-am întâlnit la meci și am stat de vorbă cu el. La Arena Națională sunt loje și scaune care sunt în fața lojelor. Stadionul fiind al nostru, am avut o lojă a Primăriei, iar domnul Ciucă era într-o lojă alăturată. Eu am întârziat câteva minute, pentru că m-au ținut niște oameni la metrou, iar când am ajuns la stadion m-am dus și m-am așezat pe singurul loc liber. Am discutat puțin cu el. Nu a fost nici o strategie, doar am stat de vorba.

PNL are un candidat, dar PNL are și niște simpatizanți care m-au votat pe mine. Fiind alegeri într-un singur tur, contează foarte mult primii doi clasați, iar eu clar sunt mai bine clasat. Sper că mulți simpatizanți PNL să mă voteze ca să nu iasă Firea sau Piedone," a spus Nicușor Dan la Digi 24.

Nicușor Dan și confruntarea cu candidatul de pe locul doi

 

Burduja vă amenință că PNL nu vă va oferi susținere dacă nu veți accepta o dezbatere cu el. 

"Asta o să mai discutăm după alegeri. Eu cred că fiecare dintre noi trebuie să facem ce ne spune electoratul care ne pune acolo. Așa cum am avut o relație bună cu consilierii PNL, USR, sper să am la fel, o relație bună," a spus Nicușor Dan. 

De ce refuzați o dezbatere cu Sebastian Burduja? 

"Trebuie să fiu consecvent cu mine însumi în primul rând. Ar trebui să dezbat cu candidatul de pe locul 1 sau 2. Am încercat să am o dezbatere cu Piedone când era pe locul 2, dar a refuzat. Acum o să facem din nou sondaje să vedem cine e pe locul 2. În funcție de cine este candidatul de pe locul 2 voi avea o dezbatere. Am comandat un sondaj și mai sunt 2-3 zile până iese. Până la finalul săptămânii vom lua o decizie," a mai spus Nicușor Dan. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
pixel