Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Nicușor Dan a spus de ce nu-i aprobă pasajele rutiere lui Robert Negoiță 
WhatsApp
Robert Negoiță, primarul sectorului 3 și Nicușor Dan, primarul general din București sunt într-un război continuu. 

După ce Robert Negoiță s-a plâns că Nicușor Dan nu-i aprobă pasajele necesare în intersecțiile aglomerate, Nicușor Dan spune că pasajele realizate în ultimii ani nu ar fi ajutat mai deloc. 

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, spune că realizarea pasajului de la Doamna Ghica sau a celor trei pasaje realizate în sectoarele 3 şi 4 nu au ameliorat traficul din Capitală.

Edilul general a declarat, pentru Digi 24, că traficul intens din Municipiul Bucureşti a fost generat de modul în care s-a dezvoltat oraşul din punct de vedere urbanistic, în urma miilor de PUZ-uri aprobate de Consiliul General.

Negoiță-Nicușor Dan. Cine are dreptate?Precizările au venit după ce primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, i-a reproşat lui Nicuşor Dan că "blochează" din luna octombrie PUZ-urile pentru fluidizarea traficului.

"După ce instanţa a anulat PUZ Sector 3, Primăria Sectorului 3 (...) a luat copy paste din PUZ Sector 3 pe zone mai mici şi ni l-a trimis la Comisia de urbanism, ca nou PUZ, pe care primarul să îl propună Consiliului General ca să îl voteze. Acesta este motivul pentru care el nu a fost înaintat. Nu există, din păcate, reţetă miraculoasă. Adică, am aruncat cu blocuri, 20 de ani, încoace şi încolo prin Bucureşti şi acum - o baghetă magică, numită tot PUZ, cu nişte poduri, nişte lucruri din astea care să rezolve. Nu se poate. Vă dau un singur exemplu. În 2023, în Bucureşti s-au făcut patru poduri importante. S-a terminat Podul de la Doamna Ghica, podul pe care l-a făcut primarul Sectorului 4 pe Metalurgiei şi două poduri pe care le-a făcut primarul Sectorului 3 la ieşirea către Constanţa. Nu s-a simţit asta în traficul din Bucureşti, pentru că soluţia la traficul din Bucureşti nu este să faci poduri. Soluţia este să convingi oamenii să folosească transportul în comun, în loc de maşina proprietate personală", a spus Nicuşor Dan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel