Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Niculae Bădălau (PSD) neagă că a jignit diaspora: „Eu nu eram acolo. Din gura mea nu ați auzit nimic urât vizavi de români“
WhatsApp
Marian Moroșanu, cunoscut ca revoluționarul Marian Ceaușescu, l-a interpelat, recent, pe parlamentarul PSD Nicolae Bădălău și l-a întrebat ce părere are despre românii din afara granițelor care revin acum în țară, reamintindu-i că a jignit în repetate rânduri diaspora.

„Bădălău minte că nu a jignit diaspora, deși a zis pe 29 noiembrie 2019 că milioanele de români plecați din cauza sărăciei din România sunt pești și prostituate“, scrie Marian Ceaușescu pe pagina sa, unde a postat o înregistrare live cu Niculae Bdălau răspunzând întrebărilor sale.

„Ce părere aveți de acești români care vin în țară?“, îl întreabă Ceaușescu pe Bădălău.

„Sunt cetățeni care vin la familii, care este normal să fie îngrijorați cu privire la soarta familiilor lor“, i-a răspuns Bădălău.

„Dar acești români care acum vin în țară, acum un an i-ați jignit. Când vă veți cere scuze public?“, a adăugat Marian Ceaușescu.

„Eu mi-am cerut scuze public, dar ați greșit. Dacă urmăriți filmulețul, veți vedea că eu nu eram acolo. Când a început să cânte eu nu eram acolo. M-am întors, și eu l-am oprit. Nu neapărat pentru că el cânta de diaspora, ci pentru că era ceva jignitor, niște cuvinte urâte. Eu nu am fost acolo!“, a răspuns Nicolae Bădălău. Parlamentarul PSD se referea la momentul în care, la un eveniment public, a cântat pe scenă „Să vină pe diaspora, că noi ne *** pe ea!“

Amintim că evenimentul a avut loc la Bolintin Vale, județul Giurgiu, pe data de 30.08.2018, acasă la Niculaie Bădălău. "Să vă dea Dumnezeu sănătate. Pentru nașul Nicu Bădălău și pentru tot PSD-ul. Nașule, să știi că strofa nu e porno e un pic așa....că și ăștia a zis <>> Lai, lai lai, să vină Diaspora...hai, lai,lai,lai că noi ne pi...m pe ea", a spus lăutarul la microfon.

Citește și: "Să vină Diaspora, că noi ne pi˙ăm pe ea". Dedicație la Bădălău, baron PSD

Niculae Bădălau a continuat să âși mențină punctul de vedere și să susțină că el nu a jignit vreodată diaspora

„Din gura mea nu ași auzit nimic urât vizavi de români. Niciodată. Că am fost într-o perioadă lângă cineva care a spus lucrul acela și pe care eu l-am oprit... erați supărat în perioada aceea pe mine, probabil necunoscându-mă“, i-a mai spus Bădălau lui Marian Ceaușescu.

Amintim faptul că Nicolae Bădălău a fost forțat să facă un pas în spate de către colegii săi din PSD, după ultimul derapaj la adresa românilor din diaspora, când, într-o conferință de presă, a spus că este „o nebunie” să se mărească numărul parlamentarilor de Diaspora, în străinătate fiind 700.000 de români cu domiciliu în străinătate, restul până la trei-cinci milioane fiind „fetele alea de le duc ăștia”.

 Citește și:  Niculae Bădălău (PSD) INSULTĂ iar DIASPORA: „700.000 sunt stabili, restul sunt FETELE ALEA DE LE DUC ĂȘTIA“ (VIDEO)


[cieste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel