Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Niculae Bădălău și-a dat DEMISIA! Nu mai e șef la PSD Giurgiu
WhatsApp
Niculae Bădălău, parlamentarul PSD care înjura diaspora, a demisionat de la conducerea PSD Giurgiu, după ce a pierdut alegerile teritoriale.

În cadrul ședinței interne a PSD, Niculae Bădălău și-a dat demisia din funcția de președinte al organizației PSD Giurgiu.  Potrivit unor surse, Bădălău a fost schimbat cu Marian Mina, care a preluat interimar conducerea.

Niculae Bădălău a mai fost la un pas de a-și pierde funcția, după ce, la sfârșitul anului trecut, a avut un alt derapaj la adresa diasporei. Atunci, Bădălău a declarat într-o conferință de presă, că este „o nebunie” să se mărească numărul parlamentarilor de Diaspora, în străinătate fiind 700.000 de români cu domiciliu în străinătate, restul până la trei-cinci milioane fiind „fetele alea de le duc ăștia”.

După acest eveniment, Bădălau s-a retras din prma linie de conducere a partidului, dar a fost totuși recompensat de partid fiind numit vicepreședinte al Autorității de Audit din cadrul Curții de Conturi a României. 

Anterior, el a fost filmat la o petrecere cântând alături de lăutari „Să vină diaspora, că noi ne @#$%^ pe ea!“

Partidul Social Democrat se află în reorganizare după ce, în urma alegerilor de duminică, președinția mai multor județe a fost pierdută. Conform informațiilor, Marcel Ciolacu le-ar fi cerut demisia celor care au pierdut alegerile. În urma rezultatelor, PSD a pierdut județe importante precum Giurgiu și Vrancea.

În aceeași ședință, conducerea PSD a mai tras pe line moartă alți doi lideri grei din PSD, respectiv Marian Oprișan și Viorica Dăncilă.

Prin vot s-a decis înlocuirea Vioricăi Dăncilă de la șefia organizației de femei a PSD. Interimatul va fi asigurat de Doina Feodorovici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel