Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Niculae Bădălău anunță ieșirea din politică: „S-au săturat unii de fața mea”
WhatsApp
Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, a anunțat astăzi că se află poate la ultimul mandat de parlamentar şi chiar de om politic și încă nu s-a hotărât cu privire la plecarea lui la Curtea de Conturi.

„Din punct de vedere al caracterului unui om politic care se plimbă de la un partid la altul îmi este greu să evaluez, dar, privind la modul general, nu ştiu dacă este traseism pentru că ăsta este un cuvânt de alint faţă de caracterul politic al unor oameni. Să nu mai vorbim de doctrine de stânga, de dreapta, asta e o poveste perimată de mult în România. Am auzit şi eu la televizor că vin politicieni şi spun că au plecat la alt partid pentru binele cetăţeanului, eu cred că pleacă pentru burta lor. Sunt unii care nu au reuşit toată viaţa lor să realizeze nimic, sunt frustraţi şi se plimbă din partid în partid pentru a obţine o funcţie, să-i fie lui bine, nu-i interesează de nimeni şi de nimic.

Să nu bănuiţi că unul sau altul a plecat de la un partid că nu mai crede în doctrină pentru că unii pleacă, se reîntorc, lipsă de caracter politic, oamenii ne judecă. Mie îmi pare rău că se întâmplă lucrul ăsta, am auzit că şi cei de la ALDE Giurgiu au plecat la PNL şi cred că un om politic trebuie să stea într-un partid şi la bine şi la rău, şi în opoziţie şi la guvernare. Până la urmă viaţa politică e sinuoasă, nu e o chestie liniară în care să fie numai miere, dar să te duci de la unul la altul asta înseamnă că se duc după oferte, mercenari, pentru că toată lumea se bate pe posturi şi atunci care mai e interesul cetăţeanului pentru că se spune foarte clar că politicianul serveşte interesul cetăţeanului etc etc. Cam despre asta e vorba în politică”, a declarat Niculae Bădălău.

 

Niculae Bădălău: „M-am plimbat şi pe la Cotroceni să mi se spună cât de deştept şi de frumos sunt eu”

 

El spune că se află poate la ultimul mandat de parlamentar şi chiar de om politic, pentru că sunt discuţii şi încă nu s-a hotărât cu privire la plecarea lui la Curtea de Conturi.

„Cu plecarea mea la Curtea de Conturi încă nu m-am hotărât. Dar încep să am o vârstă şi cred că e cazul să vină şi alte figuri. Probabil, de 30 de ani s-au săturat unii de faţa mea şi de modul meu de a face politică. Credeţi că în 30 de ani nu am avut oferte de la alte partide? M-am plimbat şi pe la Cotroceni să mi se spună cât de deştept şi de frumos sunt eu. Nu-i condamn pe cei care pleacă la alte partide, dar cred că un politician ar trebui să aibă caracterul ăsta din punct de vedere politic şi ar trebui să creadă în echipă, să nu mintă cetăţenii. Adică dacă vii şi le spui azi că PSD e cel mai bun şi mâine te duci la PNL şi spui că PNL e cel mai bun, nu-i minţi?”, a încheiat senatorul Niculae Bădălău.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel