Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Niculae Bădălău, lecţii pe Facebook: "Sănătate înainte de toate, nu anticipate!"
WhatsApp
Senatorul PSD, Niculae Bădălău, foloseşte tema epidemiei de coronavirus în cntextul politic şi îi critică pe cei de la PNL că fac un "joc politic nebun al anticipatelor", în care nu poate intra.

"Sănătate înainte de toate, nu anticipate!

Întreaga clasă politică trebuie să fie preocupată în primul rând de protecția cetățenilor în fața amenințării cu Coronavirus.
Prioritatea ZERO este un guvern stabil care sa poată acționa pentru protejarea populației. Luptele politice nu-și mai au rostul în momentul în care românii au nevoie de autorități care să funcționeze și să gestioneze o criză internațională de care depind siguranța și sănătatea oamenilor.
Nu putem intra în acest joc politic nebun al anticipatelor, la care PNL nu vrea să renunțe, în timp ce populația se confruntă cu un risc uriaș de epidemie.
Este clar că desemnarea făcută de Iohannis și lista miniștrilor propusă de PNL urmăresc adâncirea crizei politice și instituționale, nu rezolvarea ei.
Votul de învestitură va fi clipa adevărului pentru PNL și Iohannis: A făcut președintele o propunere responsabilă pe care propriul partid să o susțină sau își vor bate joc de o țară întreagă în ciuda epidemiei de coronavirus ? Vom vedea cum va vota PNL. Vor vota pentru Sănătate sau pentru Anticipate?
PNL a fost mai preocupat de calculele politice și electorale decât de pregătirea măsurilor de prevenție și de gestionare a unei epidemii ce se anunță încă din luna decembrie 2019.
Abia în urmă cu 2 zile au emis actul normativ pentru instituirea carantinei și doar după presiunile publice făcute de PSD și abia după apariția primului caz confirmat de coronavirus în România.
Amintim că PNL a vrut să-i demită pe singurii specialiști care acum știu cum trebuie gestionată o posibilă epidemie de coronavirus. Au vrut să-i scoată din sistem pe acești specialiști pentru că s-au opus privatizării sănătății și mai ales privatizării serviciilor de urgență. Acum Raed Arafat și Streinu Cercel sunt sigurii oameni care asigura gestionarea acțiunilor de prevenire a epidemiei.

Tot ce va face PSD va fi în primul rând pentru Sănătate, nu pentru Anticipate. Sănătate înainte de toate, nu anticipate!", a scris Niculae Bădălău, pe pagina sa de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel