Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Nicolae Ciucă, declarația zilei despre candidatura la Prezidențiale: „Când va veni momentul, nu mă voi da înapoi“
WhatsApp
Nicolae Ciucă a făcut declarația serii privind candidatura sa la alegerile Prezidențiale din acest an. 
Nicolae Ciucă / FOTO: Captură Antena 3 CNN

Președintele Senatului și totodată președinte al PNL, Nicolae Ciucă, a fost invitatul emisiunii Sinteza Zilei, moderată de Mihai Gândea, difuzată pe Antena 3 CNN în această seară. În cadrul interviului, Nicolae Ciucă a răspuns direct la întrebarea care stă pe buzele tuturor în aceste momente: va fi el candidatul partidului la alegerile prezidențiale din acest an sau liberalii vor opta pentru varianta unui candidat comun cu PSD.

O să vă răspund direct la această întrebare. În atribuțiile mele de președinte de partid este prevăzută și această responsabilitate de a candida pentru cea mai înaltă funcție în stat.

Eu nu pot să mă duc în fața PNL și să le solicit să se mobilizeze, să îi îndemn la tot ceea ce înseamnă competiția electorală pentru acest an și eu să stau deoparte și să privesc, sau doar să ordonez ceea ce se întâmplă pe linie de partid. Este clar că, în momentul de față, și sigur, nu este momentul - nu și-a anunțat nimeni candidatura, nu este momentul pentru o astfel de candidatură

Este clar că, în momentul de față (...), prioritatea noastră este să continuăm stabilitatea guvernării. În momentul în care va veni vremea să ne asumăm și această candidatură, o vom face.

Când va veni vremea la care să ne asumăm și candidatul - o vom face. În prezent, împreună cu PNL, activul de partid, vom decide și acest demers, de la care nu mă voi da înlături.

Când va veni momentul, nu mă voi da înapoi“, a subliniat Nicolae Ciucă.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel