Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Nicolae Bădălău, AROGANȚĂ maximă: „Sunt convins că PSD va prelua guvernarea“
WhatsApp
PSD anunță că pregătește pentru anul viitor o moțiune de cenzură, iar senatorul Niculae Bădălău este convins că PSD va prelua guvernarea: „vom avea o guvernare în continuare“.

Senatorul PSD Niculae Bădălău a anunțat că PSD pregătește o moțiune de cenzură care va fi depusă în Parlament în luna februarie. Împreună cu o echipă de colegi din partid, Bădălău este convins că social-democrații vor prelua din nou guvernarea, scrie Mediafax.

„În momentul ăsta, cu o echipă de colegi pregătim moțiunea din februarie și din februarie eu sunt convins că PSD va prelua guvernarea și vom avea o guvernare în continuare pentru oameni", a declarat, luni la sediul PSD, Niculae Bădălău.

Senatorul PSD Niculae Bădălău este același care în rumă cu ceav timp era surprins că  dansa de zor la un eveniment pe o manea în care solistul cântă „Să vină Diaspora, că noi ne p***m pe ea”.

Citește și: "Să vină Diaspora, că noi ne pi˙ăm pe ea". Dedicație la Bădălău, baron PSD

La începutul săptămânii trecute, președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a declarat că PSD, care acum este în Opoziție, va pregăti o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Orban, însă îi lasă pe cei de la PNL „să treacă luna de miere”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
pixel