Ingredientele pentru șase porții:
cinci linguri de pudră de cacao semidulce;
patru banane de dimensiuni medii, de preferință coapte.
Primul lucru este să curățați bananele, pe care le zdrobiți într-un piure cu o furculiță sau un tocător de cartofi. Apoi, puneți bananele zdrobite în paharul mixerului, adăugați cacao și apoi mixați câteva minute.
Ați putea încerca și rețeta: Tort de cacao, cu cremă de Nutella și frișcă. O rețetă ușoară, dedicată gurmanzilor
Este necesar să amestecați câteva minute, până când se obține un amestec dens și catifelat, fără cocoloașe. Luați o matriță de pâine, pe care o tapetați cu hârtie de copt. Turnași aluatul în ea, nivelându-l cu o spatulă.
Vedeți și: Tort cu banane și cafea, făcut la tigaie: Ieftin, pufos și delicios. Notează acum ingredientele
Apoi, matrița se dă într-un cuptor preîncălzit la 170 de grade, timp de o jumătate de oră / patruzeci de minute. Când negresa este gata, se rănește, apoi se dă la frigider pentru jumătate de oră, fără a-o scoate din matriță.
Vă sugerăm să preparați și: Prăjitură pufoasă cu iaurt. O porție are doar 95 de calorii. Rețeta pas cu pas a unui desert de vis
După treizeci de minute, scoateți negresa din matriță, presărați-o cu cacao și apoi tăiați-o în șase pătrate gata de servit. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News