Negresă de post cu unt de arahide. Rețeta unei prăjituri pe care o veți îndrăgi. Ingrediente
300 gr făină
30 gr amidon
30 gr cacao
1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
150 g zahăr
125 gr unt arahide
400 ml lapte orez sau de soia
1 linguriță extract de vanilie
1 praf de sare
Mai întâi, pornim cuptorul la 180 de grade. Într-un vas punem făina, bicarbonatul, amidonul, praful de copt și cacaua.
Dacă ți-a plăcut rețeta de Negresă de post cu unt de arahide. Rețeta unei prăjituri pe care o veți îndrăgi, s-ar putea să îți placă și rețeta Prăjitura Basbousa. Rețeta tradițională din Orientul Mijlociu. Ingredientul secret a fost dezvăluit
În alt vas punem untul de arahide, zahărul și un praf de sare. Le mixăm până se omogenizează bine, apoi adăugăm laptele de orez și ingredientele solide. Omogenizăm bine compoziția și o întindem într-o tavă de 20/30 cm, tapetată cu hârtie de copt.
Dacă ți-a plăcut rețeta de Negresă de post cu unt de arahide. Rețeta unei prăjituri pe care o veți îndrăgi, s-ar putea să îți placă și rețeta Prăjitură cu cremă de cafea. Rețeta unui desert fin, al cărui gust te va cuceri
Dăm tava cu compoziția pentru negresă de post cu unt de arahide la cuptor, pentru 35-40 de minute. Ca sa nu existe surprize, puteți face testul scobitorii. Lăsăm prăjitura să se răcească bine, apoi o porționăm și o servim. Pofta bună!
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News