Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
A fost găsit viceprimarul dispărut, după două zile de căutări. Familia politicianului din Suatu este în lacrimi
WhatsApp
Viceprimarului comunei clujene, Suatu, a fost găsit decedat, după ce a fost dat dispărut de vineri dimineață. Familia este devastată și nu se aștepta la un asemenea sfârșit tragic.  
Nagy Ştefan, a fost găsit mort, după două zile de căutări. Familia viceprimarului comunei clujene, Suatu, este în lacrimi / Foto: Facebook

Nagy Ştefan este viceprimarul comunei clujene Suatu și a fost dat dispărut vineri, 13 ianuarie. A plecat de acasă fără să anunțe pe nimeni și nu s-a mai întors viu, din nefericire, anunță Antena 3.

Bărbatul avea 49 de ani și conform sursei citate, ar fi spus, de mai multe ori, că ar vrea să-și pună capăt zilelor. 

”La data de 13 ianuarie a.c., Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre plecarea voluntară a unui bărbat de 49 de ani, din comuna Suatu. Acesta ar fi plecat de la domiciliu în cursul aceleiaşi zile. Pentru depistarea acestuia, au fost organizate acţiuni de căutare, activităţi care continuă şi în prezent. Au fost angrenaţi atât poliţişti, cât şi mijloace tehnice (drone) şi patrule chinotehnice. De asemenea, căutările sunt sprijinite de localnici, urmând a fi suplimentate de jandarmi, dar şi de voluntari din cadrul CERT”, se arată într-o informare trimisă duminică de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj. 

Primarul comunei Suatu, Szobo Mihaly a declarat că utima dată s-au văzut joi, 12 ianuarie, la muncă, unde a discutat cu el normal. Nimic nu ar fi părut în neregulă cu viceprimarul.

”Joi dimineaţă a venit la lucru, am discutat cu el, eu am fost la medic apoi. După-amiază a plecat acasă, am încercat să vorbesc cu el prin telefon, nu mi-a răspuns. Vineri dimineaţă nu a mai venit la serviciu, nu l-am mai văzut de atunci”, a spus primarul.

 

Mesajul disperat al fiicei sale după ce bărbatul a dispărut vineri

 

”Tatăl meu, Nagy Ștefan, a plecat de la domiciliu (comuna Suatu, Jud. Cluj) în data de 13 Ianuarie, dimineața, în jurul orei 07:00 și nu s-a mai întors acasă. La data dispariției purta salopetă de lucru de culoare albastră, o vestă neagră și era încălțat cu cizme.  Rog persoanele care l-au văzut, sau au informații despre el, să mă contacteze la numărul de telefon: 0758451272 (Vă rog să sunați doar dacă aveți informații clare/sigure. Fiți OAMENI!), sau să contacteze cea mai apropiată secție de poliție”, spune fiica viceprimarului, scrie presa locală. 

”Așteptăm persoanele care vor să ajute la căutare, să vină in centrul satului Suatu, în fața primăriei, duminică dimineața la 08:30. Dacă este cineva care deține dronă, ar fi de mare ajutor. Mulțumim frumos anticipat!”, a mai spus acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel