Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Morți suspecte la Spitalul Județean Galați: Procurorii au dispus exhumarea cadavrelor
WhatsApp
Procurorii au dispus exhumarea trupurilor neînsuflețite a doi pacienți care au decedat în condiții suspecte la Spitalul Județean de Urgență Galați.

Două cadavre sunt exhumate marți în orașul Galați la solicitarea procurorilor. Este vorba despre trupurile unor pacienți care au murit în condiții suspecte la Spitalul Județean din Galați.

Cele două persoane au murit în această lună la Spitalul Județean din Galați. Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galați a dispus, luni, exhumarea celor două corpuri, ca urmare a cererii procurorului de caz. Exhumarea are loc miercuri.

Procurorii gălățeni s-au autosesizat după ce o tânără de 21 de ani și un bărbat de 46 de ani au murit în condiții suspecte la spitalul gălățean. În ambele cazuri, familiile victimelor au reclamat modul în care au fost tratați pacienții.

În cazul pacientului de 46 de ani, soția susține că bărbatul a murit cu zile, de pneumonie, după ce a fost plimbat între spitale și a fost ținut ore întregi în curtea spitalului.

În ceea ce o privește pe tânăra de 21 ani, studentă la Facultatea de Medicină, mama acesteia a reclamat faptul că decesul a apărut după ce medicii au pus mai multe diagnostice greșite.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel