Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mix de casă pentru a vă curăța ecranul televizorului și pentru a-l face să arate impecabil
WhatsApp
Ștergerea ecranului televizorului este o sarcină zilnică de curățare a locuinței. 
Oamenii din Marea Britanie ar putea fi PLĂTIȚI cu până la 6 lire sterline pentru a "raționaliza" energia electrică la orele de vârf

Cu toate acestea, nu acordăm întotdeauna multă atenție acestei activități de ștergere a ecranului televizorului, cum o facem sau cum îl curățăm, ceea ce poate face ca acest dispozitiv să aibă zgârieturi neplăcute care să ia calitatea din imagine. De asemenea, petele lăsate în urmă pot fi incomode de vizionat și, de asemenea, să facă, în general, să pară murdare, chiar dacă nu sunt.

De aceea, astăzi StiriDiaspora.ro vă va dezvălui amestecul de casă pentru a curăța ecranul televizorului pentru a-l lăsa fără cusur!

Citește și Obțineți geamuri impecabile toamna, economisind bani. Ingredientele secrete, neapărat folosite într-o zi înnorată

Deși pare destul de simplu să ștergi ecranul pentru a curăța praful, acest lucru poate înrăutăți situația, iar curățarea corectă nu numai că garantează o imagine mai bună, ci ajută și la îmbunătățirea duratei de viață a dispozitivului nostru.

Cu acest amestec simplu vei avea siguranța că televizoarele, monitoarele și chiar ecranele laptopurilor tale sunt impecabile, evitând și excesul de substanțe chimice pe care le pot conține unele produse specializate comercializate pe piață.

 

Mix de casă pentru a vă curăța ecranul televizorului și pentru a-l lăsa impecabil

 

Ingrediente necesare:

- oțet alb

- apă distilată

- un pulverizator foarte fin

- o cârpă din microfibră

Încearcă și Fierbeți un cartof, adăugați lapte și miere. Lasă amestecul să acționeze câteva minute. Un truc cu efect spectaculos!

Metoda pas cu pas:

Se amestecă apa și oțetul în părți egale. Se toarnă în recipientul cu spray. Pulverizatorul trebuie să fie foarte fin pentru a nu uda prea mult electronicele și pentru a nu le deteriora.

Pulverizați o parte din amestecul dumneavoastră pe ecran de la aproximativ 20 de centimetri distanță.

Întindeți amestecul pe ecran cu cârpa din microfibră. Folosiți mișcări circulare pentru a curăța bine. Și gata!

 

Cum să obții oglinzi perfecte și strălucitoare

 

Curățarea oglinzilor este o sarcină simplă, dar a face ca acestea să fie perfecte, strălucitoare și fără să aibă urmele cârpei pe care ai folosit-o nu este întotdeauna ușor. Urmele, zonele care arată încețoșate și petele încăpățânate care nu vor dispărea sunt probleme comune, mai ales atunci când scopul este curățarea oglinzii de la baie unde ajung săpunul, pasta de dinți, machiajul sau spuma de ras. 

Dacă nu știi să cureți o oglindă fără să lași urme, acest articol StiriDiaspora.ro este pentru tine. Îți vom arăta cum să le cureți ușor și cu produse pe care cu siguranță le vei avea acasă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel