Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mircea Badea: „Mă p*ș pe 'Prima casă'! E pentru putzoi comuniști ca să-și ia un că*at de 2 milimetri pătrați“
Mircea Badea, mesaj ironic la adresa românilor care au sau vor să acceseze un credit „Prima casă“. Reacția sa vine după anunțul făcut de ministrul Finanțelor, Florin Cîțu.

Mircea Badea e reacțioant printr-un mesaj ironic la declarațiile ministrului liberal al Finanțelor, Florin Cîțu, potrivit căruia programul „Prima Casă“ se află în analiză la minister în acest moment pentru a vedea dacă „va mai rămâne în picioare sau nu", după cum a afirmat Cîțu într-o emisiune tv.

„Mă p*ș pe 'Prima Casă'. E pentru putzoi comuniști, care au nevoie de sprijin/ajutor de la stat(?!?!?!?!?) ca să-și ia un că*at de 2 milimetri pătrați. Comuniști cu mâna întinsă!!!!
Ai bani, îți iei casă. N-ai bani, ghinion! Marș la muncă să faci bani, dă meditații să-ți iei 6, nu sta cu mâna întinsă la stat, putzoiule! Ori ești de dreapta, ori nu mai ești! Putzoiule!“, a scris Mircea Badea pe pagina lui de Facebook, ironizând inițiativa ministerului Finanțelor de a analiza acest program pentru a vedea dacă va mai fi sau nu continuat.

[citeste si]


Știri Vezi toate articolele
24 mai 2020, 19:20
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
DCNews.ro
25 mai 2020, 19:59
DCMedical.ro
25 mai 2020, 20:05
DCBusiness.ro
25 mai 2020, 21:01
DefenseRomania.ro
25 mai 2020, 22:19