Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Minoră luată cu FORŢA. Dăncilă: "Urmărim acomodarea fetiței la noul mediu. Luni, la PRIMA ORĂ..."
WhatsApp
Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că a aprobat trimiterea unui mesaj către Ambasada SUA, pentru a avea "o strânsă colaborare" în cazul fetiţei din Baia de Aramă, adoptată de o familie din SUA.

"Am aprobat astăzi trimiterea unui mesaj către Ambasada SUA, cu dorința de a avea o strânsă colaborare în ceea ce privește situația Sorinei. Împreună cu Marius Budăi, Ministrul Muncii, urmărim acomodarea fetiței la noul mediu și vrem să ne asigurăm că este în siguranță și că are parte de o bună îngrijire.

Citeşte şi: Marius Budăi a vorbit cu ambasadorul SUA la București despre Sorina: "Copilul este la familia adoptivă"

Am cerut corpurilor de control ale ANPDCA și ANPIS să fie luni dimineață la prima oră în Dolj și Mehedinți, pentru a întocmi un raport amănunțit al situației. În urma acestei analize, vom lua, ferm, toate măsurile care se impun", a scris Viorica Dăncilă, pe pagina sa de Facebook.

Premierul Viorica Dăncilă a mai cerut sâmbătă efectuarea unei anchete în cazul fetiţei ridicată de acasă pentru a fi dată în adopţie unei familii din SUA, subliniind că persoanele care vor fi găsite vinovate vor fi sancţionate. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel