Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ministrul Petre Daea: Vaca este specia care trece prin mari greutăți. Nu vedeți că, acum, a devenit dușmanul planetei?
WhatsApp
Ministrul Agriculturii, Petre Daea, vine cu o nouă declarație amuzantă. Aflat la Brăila, el a vorbit depre importanța vacilor și a precizat că poluarea nu vine de la acestea, devenite ținte ale atacurilor în spațiul public.

După ce cormoranii au devenit proncipalul inamic al Peștilor, acum ministrul agriculturii, Petre Daea, schimbă haina și vrea să devină salvatorul vacilor. 

Ministrul Petre Daea: Vaca este specia care trece prin mari greutăți. Nu vedeți că, acum, a devenit dușmanul planetei?



„Vaca este specia care trece prin mari greutăți, în primul rând de interpretare. Nu vedeți că, acum, vaca a devenit dușmanul planetei? Toate cătările acuzațiilor sunt pe coarnele vacii. Că, acum, vaca este responsabilă când avem atâta poluare. România are 2 milioane de vaci și 9 milioane de mașini, și unele au două țevi (...) Acest animal trebuie protejat și sprijinit. Nu există ecosistem fără animal!”, a arătat ministrul Agriculturii, potrivit debrăila.ro.

 

Uluitor: Petre Daea, ministrul Agriculturii, a SFORĂIT în direct, la televizor

 

Comentariul vine în contextul în care UE impune tuturor statelor membre să reducă emisiile poluante, iar studiile arată că vacile sunt una dintre sursele acestei poluări.

Mai mult, ministrul vine și cu un ajutor pentru fermieri: 100 de euro pentru bunăstarea fiecărei vaci care a fost greu încercată de seceta din România.

Petre Daea a participat, vineri, la Brăila, alături de secretarul de stat brăilean Sorin Moise, la o întâlnire regională pe tema Planului Național Strategic 2023-2027, la care au luat parte zeci de agricultori.

 

Petre Daea a jignit un jurnalist: „Nu vă fac gras, vă fac cum sunteți”

 

„Este pentru prima dată când introducem în Planul acesta Național Strategic bunăstarea pentru taurine. Este specia care trece prin mari greutăți, în primul rând și de interpretare. Nu vedeți acum că vaca a devenit dușmanul planetei? Toate cătările acuzațiilor sunt pe coarnele vacii. Că, acum, vaca este responsabilă când avem atâta poluare. România are două milioane de vaci și 9 milioane de mașini, autoturisme și alea-s cu două țevi. Iar taurina...trebuie să-i dăm această apreciere și să o susținem”, a afirmat Daea, la Brăila.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel