Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ministrul Muncii, Marius Budăi, despre pensiile și a voucherele de alimente: „Suntem alături de seniorii României în perioada sărbătorilor pascale”
WhatsApp
Marius Budăi, ministrul Muncii, a dezvăluit termenele de primire a pensiilor și a voucherelor de alimente. El a subliniat că aceste ajutoare vor fi distribuite mai devreme în luna curentă, astfel încât beneficiarii să le poată folosi în timp util pentru Paște.
Ministrul Muncii, Marius Budăi, despre pensiile și a voucherele de alimente: „Suntem alături de seniorii României în perioada sărbătorilor pascale”

Conform declarațiilor făcute de Marius Budăi, ministrul Muncii, pensiile au fost virate pe card începând cu data de 8 aprilie, în timp ce pensiile livrate prin poștaș vor fi primite de către beneficiari cel mai târziu în data de 11 aprilie.

De asemenea, ministrul a menționat că voucherele de alimente vor fi distribuite până la data de 13 aprilie, astfel încât persoanele care le primesc să le poată utiliza pentru achiziționarea de produse necesare pentru masa de Paște.

 

Budăi: „Alături de seniorii României în perioada sărbătorilor pascale”

 

"Deja s-a făcut plata anticipată pentru seniorii României care încasează pensia pe card, în cont bancar. Vineri dimineaţă am reuşit să facem plata. Părinţii şi bunicii noştri şi-au primit deja banii, încă de vineri după amiaza am primit foarte multe mesaje de la cei care-mi spuneau că le-au intrat banii şi au putut să se folosească de ei. Am crezut că este important să fim, măcar aşa, alături de seniorii României în perioada sărbătorilor pascale.

Calendarul se întinde între 1 şi 15 ale lunii, dar pentru că Paştele creştin pică în data de 16 am considerat necesar să întreprindem aceste măsuri astfel încât şi acei seniori care încasează pensiile prin factorul poştal să le primească până în data de 11 aprilie. Astfel, am comprimat calendarul cu 4 zile. De asemenea, din discuţiile pe care le-am avut cu Boloş, nici voucherele nu le lăsăm pentru perioada de 26 a lunii cum era în mod normal, ci până în data de 13 vor fi alimentate şi acestea" a spus ministrul Budăi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Economie Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel