Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mihai Chirică despre cooptarea în PNL: „Sunt ditamai primarul de Iași! Nu am negociat cu niciun partid“
WhatsApp
Mihai Chirica a declarat că nu a purtat nicio negociere cu niciun partid în vederea susținerii sale pentru obținerea unui nou mandat la Primăria Iași.

Într-o intervenție telefonică în această seară emisiunea moderată de Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir pe B1 TV, Chirica a insistat că el nu e politician, că are proiecte și că nu contează partidul, căci ieșenii nu au culoare politică. Întrebat dacă a trecut la PNL, Chirica a răspuns: „N-am semnat niciun document de adeziune cu niciun partid în momentul de față. Sincer, n-am în agendă. (...) Dar, sigur, după ce vom termina toate lucrurile astea, după ce vom vedea că România se așază pe o linie de plutire, încep să mă gândesc foarte profund la acest lucru”, a mai spus Chirică

Precizările vin în contextul în care deputatul PNL Marius Bodea, care este și președintele organizației municipale Iași a PNL, a anunțat că șefii partidului i-au transmis că au decis să îl aducă în partid pe Mihai Chirica, pe care îl vor susține pentru un nou mandat la Primăria Iași.

Întrebat dacă a purtat negocieri cu reprezentanții PNL, el a insistat: „Nu am purtat nicio negociere cu niciun partid. Niciuna! Nu e niciun aspect rușinos să discuți cu PNL, e un partid, din punctul meu de vedere, rezonabil. (...) Nu sunt în politică, sunt independent. Sunt ditamai primarul de Iași și mă mândresc cu asta și mai ales se mândresc ieșenii cu asta, dar nu sunt într-un partid politic. De la fotbal, politică și mai nou la coronavirus, toată lumea e pricepută. Și se pare că și deputatul își dă cu părerea pe acolo. Eu o asemenea discuție o s-o port cu un lider de partid la nivel național, nicidecum cu un deputat din cei peste 200 pe care îi are PNL”, a mai declarat Mihai Chirica, pentru B1 TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel