Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Microbuz cu simpatizanți AUR, oprit în trafic: Șoferul, gest iresponsabil făcut chiar în fața mașinii de Poliție
WhatsApp
Un microbuz cu simpatizanți AUR, care se întorcea cel mai probabil de la protestul organizat miercuri la București, a fost oprit în trafic de polițiștii rutieri din Alba.
Sursa foto: Alba24.ro

Șoferul a încălcat linia continuă pe o porțiune de drum între Alba Iulia și Sântimbru, fără să observe că în spatele său era un echipaj de poliție, potrivit Alba24, care a primit imaginile de la un cititor care a surprins momentul. 

Gest făcut de unul dintre șoferii AUR, chiar în fața polițiștilor

 

Duba AUR a ratat intrarea pe autostradă la nodul Alba Iulia Nord și a întors pe linia continuă, în loc să meargă până la următorul sens giratoriu.

În spate cu câteva mașini se afla un echipaj de poliție cu noul BMW, și i-au oprit imediat. Eram acolo când s-a întâmplat” a transmis cititorul Alba24.

Microbuzul este inscripționat cu mesajul ”Dreptate pentru România”, a spus acesta.

Două proteste au avut loc, miercuri, la Palatul Parlamentului, ambele organziate de AUR. Reprezentanții Jandarmeriei Capitalei spun că acestea nu îndeplinesc condițiile legale.

„În curtea obiectivului, are loc o manifestație de protest formată din invitați și membri ai unei formațiuni politice. În același timp, în exteriorul curții, se desfășoară o adunare publică nedeclarată, formată din alți membri ai aceleiași formațiuni politice, precum și simpatizanți ai acesteia. Manifestanților aflați atât in interiorul curții Palatului Parlamentului, cât si în exterior, li s-a adus la cunoștință că activitatea desfășurată nu îndeplinește condițiile legale, însă aceștia și-au asumat răspunderea pentru acest lucru, refuzând să părăsească obiectivul”, transmite Jandarmeria.

AUR a protestat miercuri față de legea prevenirii separării copilului de familie

 

Doi parlamentari au fost agresați la protestele AUR: este vorba despre Ludovic Orban și Csoma Botond.

Fostul premier Ludovic Orban ar fi fost scuipat, înjurat și lovit cu un băț de la steag de manifestanții AUR.

„Am fost scuipat, înjurat și lovit cu un băț de la steag. (...) În plus, era evident că erau oameni acolo care incitau la o atitudine agresivă. Ei au manifestat împotriva a câtorva proiecte de lege, iar eu nu susțin aceste proiecte de lege. Sunt parlamentar de opoziție, nu mai am nicio legătură cu puterea. Acești indivizi nu au nicio treabă cu respectul față de cetățeni. Ei sunt în stare să lovească, să înjure, să insulte pe oricine are altă părere decât părerea lor. Nu se poate să se întâmple așa ceva într-o democrație. (...)

Cu ce îi deranjam eu? Voi cere de la Jandarmerie filmările. Jandarmeria a făcut dispozitiv în jurul meu. Au încercat să aducă duba să mă ia cu duba împotriva voinței mele. La un moment dat mă agresau și jandarmii din jurul meu în încercarea de a mă proteja în condițiile în care le-am spus jandarmilor că nu am nevoie de protecție”, a spus Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel