Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mesaje de Dragobete, ziua îndrăgostiților a românilor. Cele mai frumoase declarații de dragoste pentru persoana iubită
WhatsApp
Ziua de Dragobete este o ocazie perfectă pentru a-ți exprima sentimentele într-un mod profund și romantic. Iată câteva declarații de dragoste care te vor ajuta să-ți surprinzi și să îți impresionezi partenerul de viață.
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: freepik.com

Dragobete este o sărbătoare tradițională românească care marchează începutul primăverii și este adesea asociată cu iubirea și romantismul. Sărbătoarea este celebrată pe 24 februarie și este echivalentul românesc al Zilei Îndrăgostiților. Dragobetele este privit ca un moment propice pentru manifestarea sentimentelor romantice. În această zi, oamenii își exprimă dragostea unul față de celălalt și participă la diferite tradiții și obiceiuri romantice.

 

Declarații de dragoste pentru iubită 

 

"La mulți ani, iubirea mea! Cu ocazia zilei de Dragobete, vreau să-ți reamintesc cât de prețioasă ești pentru mine. Te iubesc dincolo de cuvinte și îți doresc o zi plină de iubire și fericire!"

 

"Draga mea, astăzi îți trimit toată dragostea și căldura inimii mele. Ești raza mea de soare și motivul pentru care zâmbesc în fiecare zi. La mulți ani, iubirea mea!""Fie ca ziua Dragobetelui să fie la fel de minunată precum ești tu în viața mea. Te iubesc din tot sufletul și îți doresc o zi plină de romantism și bucurie. La mulți ani, iubita mea!"

 

"În această zi specială a iubirii, vreau să-ți mulțumesc pentru fiecare moment minunat pe care îl petrecem împreună. Ești comoara mea și mă simt norocos să te am alături. La mulți ani, dragostea mea!"

 

"Draga mea, cu ocazia zilei de Dragobete, vreau să-ți transmit toată dragostea și admirația pe care le am pentru tine. Ești lumina vieții mele și mă simt complet alături de tine. La mulți ani, sufletul meu!"

 

"În această zi specială a dragostei, îți trimit cele mai calde gânduri și îmbrățișări. Ești inima mea, iar viața alături de tine este o poveste de iubire minunată. La mulți ani, iubirea mea!"

 

"La mulți ani, iubirea mea! Vreau să-ți reamintesc cât de mult te iubesc și să-ți mulțumesc pentru tot sprijinul și iubirea pe care mi le oferi. Ești totul pentru mine!"

 

"Fie ca dragostea noastră să înflorească mereu, așa cum înfloresc primăverile la început de martie. Ziua de astăzi este o ocazie minunată să-ți spun cât de mult te iubesc. La mulți ani, iubita mea!"

Mesaje de dragoste pentru iubit

 

"La mulți ani, dragul meu! Cu ocazia zilei de astăzi,  vreau să-ți adresez cele mai calde gânduri și să-ți reamintesc cât de mult înseamnă pentru mine. Ești lumina vieții mele și motivul zâmbetelor mele zilnice. Te iubesc!"

 

"Dragul meu, în această zi a dragostei, vreau să-ți mulțumesc pentru toate momentele frumoase pe care le trăim împreună. Ești bărbatul visurilor mele și nu pot să-mi imaginez viața fără tine. La mulți ani, iubirea mea!"

 

"Dragul meu, de Dragobete, îți trimit un ocean de iubire și pupici. Ești steaua mea călăuzitoare și motivul pentru care inima mea bate cu atâta putere. La mulți ani, iubirea mea!"

 

"La mulți ani, sufletul meu! Îți mulțumesc pentru că ești mereu acolo pentru mine, aducând bucurie și iubire în viața mea. Ești raza de soare care îmi luminează fiecare zi."

 

"Dragul meu, în această zi a dragostei, vreau să-ți spun că ești cel mai grozav iubit. Cu tine, viața este o călătorie minunată, iar dragostea noastră este un capitol interminabil de fericire. La mulți ani, iubirea mea!"

 

"Dragul meu, în această zi a iubirii, vreau să-ți transmit că ești cel mai important om din viața mea. Fiecare clipă petrecută alături de tine este un dar neprețuit. La mulți ani, iubirea mea!"

 

"La mulți ani, sufletul meu pereche! De Dragobete, vreau să-ți spun cât de recunoscătoare sunt pentru că te am alături. Ești comoara mea și cel mai de preț lucru din viața mea. Te iubesc enorm!"

 

"La mulți ani, iubitule! Îți mulțumesc pentru că aduci mereu magie în viața mea. Cu tine, fiecare zi este plină de bucurie și iubire. Te iubesc mai mult decât pot să exprim în cuvinte!"

 

Declarații de dragoste pentru soție 

 

"La mulți ani, draga mea soție! În ziua Dragobetelui, vreau să-ți transmit cele mai calde îmbrățișări și să-ți mulțumesc pentru că ești inima și sufletul meu. Cu tine, fiecare zi devine o poveste de dragoste minunată."

 

"Soția mea iubită, în această zi specială a dragostei, vreau să-ți adresez cele mai frumoase gânduri și să-ți spun cât de recunoscător sunt pentru că te am alături. La mulți ani, dragostea mea!"

 

"La mulți ani, scumpa mea soție! În Ziua Dragobetelui, vreau să-ți reamintesc cât de mult te iubesc și să-ți mulțumesc pentru toată dragostea și devotamentul tău. Ești lumina vieții mele și fericirea mea eternă."

 

"Drăguța mea soție, în ziua dragostei, vreau să-ți dedic cele mai frumoase cuvinte. Ești partenera mea de viață și prietena mea cea mai bună. Te iubesc și îți doresc o zi plină de iubire și bucurie. La mulți ani!"

 

"La mulți ani, iubirea mea! Îți mulțumesc pentru toate momentele frumoase pe care le trăim împreună. Ești comoara mea, iar viața alături de tine este o călătorie minunată. Te iubesc enorm!"

 

"La mulți ani, soția mea minunată! În această zi a dragostei, vreau să-ți transmit toată recunoștința mea pentru că ești cea care face fiecare zi specială. Ești dragostea vieții mele și te iubesc dincolo de orice limită."

 

"La mulți ani, iubita mea soție! Cu  ocazia zilei de astăzi, vreau să-ți spun cât de mult mă împlinesti și cât de mult te iubesc. Ești raza mea de soare în cele mai ploioase zile. Te iubesc enorm!"

 

"Draga mea soție, în această zi a iubirii, vreau să-ți mulțumesc pentru că ești stânca mea, susținerea mea și bucuria mea. Fără tine, viața mea nu ar avea aceeași culoare. La mulți ani, iubirea mea eternă!"

 

"La mulți ani, soția mea iubită! Astăzi vreau să-ți transmit toată dragostea și aprecierea mea pentru tot ceea ce ești. Ești inima mea, iar iubirea noastră este cea mai frumoasă poveste scrisă vreodată."

 

Mesaje de dragoste pentru soț 

 

"La mulți ani, dragul meu soț! Cu ocazia zilei de astăzi, vreau să-ți transmit cele mai sincere gânduri de iubire. Ești fundamentul fericirii mele, iar viața alături de tine este o aventură minunată. Te iubesc enorm!"

 

"Soțul meu iubit, în această zi specială a dragostei, îți trimit cele mai calde îmbrățișări și gânduri pline de afecțiune. Ești lumina vieții mele și motivul pentru care zâmbesc în fiecare zi. La mulți ani, iubirea mea!"

 

"La mulți ani, dragul meu soț! În Ziua Dragobetelui, vreau să-ți mulțumesc pentru că ești sprijinul meu și prietenul meu de nădejde. Cu tine, fiecare zi este o bucurie de neînlocuit. Te iubesc enorm!"

 

"Dragul meu soț, în ziua dragostei, vreau să-ți dedic cele mai frumoase cuvinte. Ești cel mai minunat om pe care l-am întâlnit, și viața alături de tine este o binecuvântare. La mulți ani, iubirea mea eternă!"

 

"Soțul meu iubit, la mulți ani! În această zi a dragostei, vreau să-ți mulțumesc pentru că ești acel om minunat care aduce atât de multă bucurie în viața mea. Cu tine, fiecare zi este plină de iubire și căldură. Te iubesc dincolo de cuvinte!"

 

"La mulți ani, dragul meu soț! De Dragobete, vreau să-ți transmit cele mai frumoase gânduri și să-ți mulțumesc pentru că ești partenerul meu de viață perfect. Te iubesc cu toată inima și sufletul meu."

 

"Dragul meu soț, în această zi a iubirii, vreau să-ți spun cât de norocoasă mă simt să te am alături. Ești sprijinul meu, confidentul meu și dragostea mea eternă. La mulți ani, iubirea mea!"

 

"La mulți ani, soțule! Ești cel mai minunat soț și cel mai bun prieten. Fiecare zi alături de tine este o aventură pe care o trăiesc cu bucurie. Te iubesc enorm!"

 

"La mulți ani, soțul meu iubit! În ziua dragostei, vreau să-ți mulțumesc pentru că ești inima mea și sufletul meu. Cu tine, fiecare moment devine special. Te iubesc mai mult decât pot să exprim în cuvinte. La mulți ani, iubirea mea!"

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel