Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mesaj din PSD: Florin Cîțu ar putea să formeze o majoritate
WhatsApp
Senatorul PSD Lucian Romașcanu a spus, joi, că social democrații sunt deschiși oricărei soluții care poate pune capăt crizei politice și că este posibil ca premierul desemnat Florin Cîțu să coalizeze o majoritate în Parlament, așa încât guvernul pe care îl formează să fie învestit.

„PSD va fi deschis oricărei soluții care pune capăt crizei pornite de PNL, în contextul în care avem și această criză sanitară. Nu înseamnă că luăm în calcul votatea unui guvern propus de Florin Cîțu dar, așa cum au făcut în noiembrie, mă gândesc că (liberalii n.r.) pot să coalizeze o majoritate în Parlament, în proporție de 100% fără PSD”, a spus Lucian Romașcanu la o conferință susținută la sediul PSD.

El a mai declarat că prioritatea PSD este un guvern stabil, care să poată lupta cu situația de criză din România.

„Luptele politice nu își au rostul. Toată lumea, inclusiv președintele Iohannis trebuie să înțeleagă asta. Pentru binele românilor, sper că propunerea făcută de președinte este una care să fie acceptată de CCR în vederea constituirii unei majorități”, a spus senatorul PSD.

PSD așteaptă lista de miniștri

 

Potrivit lui Romașcanu, participarea PSD la votul de învestitură al guvernului Cîțu depinde de lista de miniștri și programul de guvernare pe care îl va prezenta acesta. El a mai declarat că, deocamdată, PSD nu are motive pentru a contesta la Curtea Constituțională desemnarea ca premier a lui Florin Cîțu.

„Vom depune toate diligențele pentru a avea un guvern stabil. Dacă Florin Cîțu vine cu o listă rezonabilă de miniștri și cu un program care să poată pune România pe linie după un moment de criză, nu văd un motiv pentru care să contestăm la CCR”, a spus Romașcanu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel