Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Membru USR, agresat în timp ce strângea semnături. Drulă: "I-au smuls listele și au rupt foile"
WhatsApp
Cătălin Drulă acuză opozanții politici de hărțuirea membrilor USR din teren.

În acest moment se strâng semnături pentru înscrierea în competiția electorală. Un membru USR a fost însă agresat și i-au fost rupte toate foile, povestește Cătălin Drulă.

"Ieri, în Sectorul 6, un coleg USR a fost agresat în timp ce strângea semnături. I-au fost smulse toate listele, foile au fost rupte. A fost jignit și agresat de un individ învățat să urască tot ce înseamnă modernizare pentru România. Nu e primul incident. La Timișoara, în Sectorul 1 și în alte localități, corturile au fost vandalizate," a scris Cătălin Drulă pe Facebook. 

Drulă acuză că sunt încercari de intimidare în toată țara

 

Situația nu stă mai bine nici în restul județelor din țară. 

La Oradea, primarul PNL a trimis poliția locală să oprească membrii USR din a împărți pliante.

La Târgu Jiu, PNL își folosește oamenii numiți în ANAF pentru a aduna informații despre parlamentarii USR. Primarii USR au fost hărțuiți, amenințați cu instituțiile statului, șantajați, iar Marius Voineag, șeful DNA, este primul care a intrat în campanie electorală, cu dosare penale. Avem în față un regim disperat să își păstreze privilegiile. Dar nu vor reuși să ne oprească. Au încercat să ne scoată de pe buletinul de vot, încearcă să ne intimideze. Nu reușesc. Iar acum suntem și mai motivați să ieșim la semnături. Mâine, alături de colegii mei din USR și Dreapta Unită, voi fi în stradă pentru a strânge semnături. Au rupt câteva liste, noi vom strânge și mai multe," mai acuză Drulă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel