Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Membrele PSD Cluj Napoca care s-au bătut în sediul organizației au fost excluse din partid
WhatsApp
Cele dou membre ale PSD care s-au bătut, vineri, în sediul partidului din Cluj Napoca au fost excluse.

Anca Ciubăncan și Angela Sacaliș, implicate în bătaia de vineri din sediul PSD Cluj Napoca, au fost excluse din partid, au decis duminică liderii organizației.

„Biroul Permanent Municipal al PSD Cluj Napoca, în sesiune extraordinară a aplicat sacțiunile cuvenite persoanelor implicate în regretabilul eveniment, izolat, petrecut la data de 17 martie 2023 la sediul oprganizației municipale”, transmite PSD Cluj Napoca.

Astfel, au fost excluse din partid Anca Ciubăncan și Angela Sacaliș, iar Evelina Mirea și Luiza Neagu au fost sancționate cu „avertisment”.

„Hotărârea subliniază lipsa de toleranță în fața acestor derapaje și dorința de a nu perpetua astfel de comportamente în cadrul echipei noastre”, se menționează în comunicatul semnat de liderul PSD Cluj Napoca, Ovidiu Ioan Săcară, potrivit Mediafax.

Consilierul local PSD Anca Ciubăncan a ajuns vineri seara la Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul Județean Cluj, cu o rană gravă la cap, după ce a susținut că ar fi fost bătută în sediul PSD Cluj Napoca de alte trei femei, între care Angela Sacaliș și Evelina Milea, potrivit presei locale.

Conflictul, aplanat de către poliţişti, ar fi pornit, conform presei locale, de la faptul că una dintre ele a reproşat altora faptul că fumau în sediul de partid.

Cele două femei au versiuni diferite cu privire la ce s-a întâmplat în sediul PSD Cluj Napoca

 

Potrivit publicației locale Foaia Transilvană, care citează reprezentanții spitalului, Anca Ciubăncan a suferit un traumatism cranian și a primit tratament medical adecvat pentru astfel de situații.

„Am picat în fața partidului. Nu am intrat în partid. Totul s-a întâmplat în curte. Am ajuns la sediu și le-am cerut să deschidă poarta cu telecomanda. Fumau ca turcoaicele înăuntru. Și le-am spus să nu își bată joc de munca altora. Atunci Sacaliș a început să mă înjure. În acel moment le-am spus că sediul PSD este spațiul public. Sacaliș mi-a spus să o f** pe mama și pe Aurelia Cristea cu legea ei.Sacaliș a venit și a sărit pe mine și avea niște teniși în picioare și mi-a dat cu picioarele în burtă. Am reușit să ma trag și atunci Sacaliș a revenit și m-a împins și am căzut, și m-am lovit la cap. Îmi e foarte rău și am o senzație de vomă.Au venit și polițiștii și cei de la SMURD”, a declarat Anca Ciubăncan pentru Foaia Transilvană.

Ulterior, Angela Sacaliş a postat, pe Facebook, o fotografie cu ea cu piciorul în ghips, în scaun rulant, însoţită de un mesaj critic la adresa Ancăi Ciubăncan. 

„Legat de incidentul din 17 martie, în care am fost acuzată pe nedrept, multe informaţii sunt false şi total eronate. A fost un scandal în care eu m-am ales cu piciorul în ghips şi cu imaginea pătată, dar nu a fost provocat de mine sau de tinerele domnişoare ale căror nume au apărut peste tot în presă. Tot ce a spus «doamna» Anca Ciubăncan este FALS! Ea a fost cea care a pornit conflictul şi tot ea s-a folosit de vechile metehne să se impună, după cum deja se ştie în spaţiul public. Ciubăncan, pentru că „doamnă” este mult spus, a dat dovadă de cel mai josnic comportament pentru o femeie. În loc să apeleze la o atitudine demnă de o consilieră locală şi să se folosească de dialog, ea s-a rezumat la violenţă. O spun cu subiect şi predicat: Nici eu şi nici domnişoarele menţionate de dânsa în acest conflict nu suntem vinovate de acest incident”, a scris Angela Sacaliş pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel