Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Meleşcanu, despre Frans Timmermans: "Este un om dificil"
WhatsApp
eodor Meleşcanu susţine că prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, este un om dificil, însă un apărător al valorilor UE. Declaraţiile au loc în contextul în care numele său este vehiculat pentru preşedinţia Comisiei Europene.

"Eu am o relaţie personală de peste 25 de ani cu Frans Timmermans. Este, sigur, un om dificil, dar cu foarte multă încredere în viitorul Uniunii Europene şi apărător al valorilor europene. Evident că îmi pare rău că nu putem găsi un preşedinte al Comisiei Europene aşa cum a fost Claude Juncker. Sunt multe alte posturi în care ne-am fi dorit şi noi alţi oameni, dar sunt convins că în negocieri se va găsi până la urmă un mod de a echilibra participarea şi a ţărilor mari, şi a ţărilor mai mici", a declarat Teodor Meleşcanu, la Digi24.

Citeşte şi: Meleşcanu i-a întors REPLICA ministrului finlandez: "A fost mica mea răzbunare"

Liderii statelor membre UE s-au reunit la Bruxelles în încercarea de a desemna şefii principalelor structuri de conducere, după ce discuţiile au intrat în impas în noaptea de duminică spre luni.

Liderii europeni trebuie să desemneze şefi pentru Comisia Europeană, Parlamentul European, Consiliul European, Banca Centrală Europeană şi un Înalt Reprezentant al Uniunii pentru afaceri externe şi politica de securitate. 

Negocierile dintre liderii Uniunii Europene pentru desemnarea conducătorilor principalelor instituţii europene au fost amânate pentru marţi, a anunţat pe Twitter purtătorul de cuvânt al preşedintelui Consiliului European, Preben Aamann, potrivit Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel