Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mască pentru creșterea părului: Ai nevoie de o bere, o banană și puțină miere. Vezi rețeta pas cu pas
WhatsApp
Femeile își doresc părul lung, strălucitor și sănătos. Prin urmare, apelează la diferite tratamente. Unele dau rezultate, iar altele - nu. Din fericire, există câteva trucuri care te vor ajuta să ai un păr așa cum îți dorești, cu tratamente realizate chiar în propria casă și cu ingrediente naturale.
Mască pentru creșterea părului  Ai nevoie de o bere, o banană și puțină miere. Vezi rețeta pas cu pas

Lipsa de vitamine și nutrienți ar fi una dintre cele mai des întâlnite cauze pentru încetinirea creșterii părului. Stresul, dezechilibrul hormonal sau diferiți factori agresori își spun cuvântul atunci când vine vorba despre încetinirea creșterii părului. 

 

Zaț de cafea: Secretul părului strălucitor și cu volum de invidiat. Cum să folosești restul de la cafea pentru a avea un scalp sănătos

 

Masca de păr cu bere este un remediu eficient care te ajută să ai o podoabă capilară pentru care vei fi invidiată de toată lumea.

Pe lângă faptul că berea reprezintă o doză de energie răcoritoare vara, aceasta ajută foarte mult și la creșterea părului. Fiind  bogată în biotină sau vitamina B8, berea are capacitatea de a întări firul de păr, accelerează creșterea părului și stimulează regenerarea structurii părului, scrie glemis.ro.

Pentru o mască eficientă ai nevoie de o jumătate de pahar de bere, 2 gălbenușuri de ou, o banană pasată, dar și de o lingură de miere. Toate aceste ingrediente se amestecă bine, se aplică pe scalp, dar și pe lungime și se lasă să acționeze aproximativ 2 ore, iar apoi se spală părul.

Cum să îndepărtezi mătreața cu bicarbonat de sodiu. Trucul pe care neapărat trebuie să-l știi!

 

 

Un alt tratament minute este masca cu miere și zeamă de ceapă

 

Mierea este un ingredient care se folosește foarte mult atât la tratamentele faciale, cât și la tratamentele destinate părului. Ceapa, deși poate părea straniu, ajută foarte mult la creşterea părului, astfel încât ai nevoie de o ceapă dată prin blender și de două lingurițe de miere.

Acest amestec se aplică pe tot părul sau doar pe zonele cu probleme și este indicat să se lasă să acționeze pe tot parcursul nopții, iar în acest timp, acoperiți părul cu un prosop sau cu o cască de duș. A doua zi se spală bine părul, iar pentru rezultate foarte bune este recomandat să se aplice acest tratament o dată pe săptămână.

 

Să nu uităm nici  de masca de păr cu muștar

 

Muștarul are rolul de a încălzi scalpul, astfel încât, circulația va fi stimulată. Creșterea părului va fi stimulată, iar pentru această rețetă ai nevoie de 2 linguri de muștar, 2 lingurițe de zahăr, 1 gălbenuș de ou, 2 linguri de apă caldă, dar și 2 linguri de ulei de măsline.

Această mască se aplică doar la nivelul scalpului, care se va înveli ulterior cu o folie de plastic, iar părul se poate înfășura cu un prosop pentru a menține căldura. Aceasta se lasă să acționeze cam 30-60 de minute, iar apoi se spală foarte bine părul și se aplică un balsam hidratant. Această mască se realizează cam două luni consecutiv pentru a avea parte de rezultate optime.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel