Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Masca OBLIGATORIE în aer liber, în aproape 20 de județe. Lista completă
WhatsApp
Masca de protecţie devine obligatorie în spaţiile publice deschise, de sâmbătă, şi în Dolj. Prefectura a anunţat că masca trebuie să acopere nasul şi gura.  
Foto ILUSTRATIV

Masca trebuie purtată în pieţe, târguri, staţiile de autobuz, în gări, autogări, pe aeroport, în zonele pietonale intens circulate din Craiova, indiferent de intervalul orar.

Masca este obligatorie în intervalul orar 20.00-02.00 în zona Centrului Vechi, în perimetrul delimitat de străzile Calea Unirii, A.I.Cuza, Mihail Kogălniceanu şi Arieş, inclusiv pe sectoarele străzilor nominalizate aferente perimetrului delimitat, transmite Prefectura Dolj.

Sunt scutiţi de la această măsură copiii cu vârsta de până în 5 ani, cei care suferă de boli care afectează capacitatea de oxigenare, dar şi persoanele care desfăşoară activităţi fizice intense şi/sau în condiţii de muncă solicitante.

Administratorii sau proprietarii spaţiilor publice deschise trebuie să afişeze la loc vizibil informaţii privind obligativitatea purtării măştii de protecţie în spaţiile respective.

Nu este prima oară când Doljul ia o astfel de decizie. În luna aprilie, măştile au fost obligatorii în Filiaşi şi în cele trei sate arondate Bâlta, Răcari şi Fratoştiţa.

Masca este obligatorie în mai multe judeţe din ţară, precum: Arad, Argeş, Botoşani, Braşov, Buzău, Constanţa, Dâmboviţa, Arad, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Iaşi, Prahova, Satu Mare, Teleorman, Vâlcea, Vrancea, Călăraşi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel