Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mască cu ceapă și miere: Trucul de frumusețe care te va ajuta să ai fața ca de porțelan. Rusoaicele știu secretul
WhatsApp
Mască cu ceapă și miere pentru a îndepărta petele de pe față și de la axilă. Iată un truc de frumusețe, care te va ajuta în multe situații.
Mască cu ceapă și miere: Trucul de frumusețe care te va ajuta să ai fața ca de porțelan. Rusoaicele știu secretul

Împărtășim cu tine acest sfat de frumusețe, o mască de ceapă și miere care va funcționa atât pentru față, cât și pentru axile. 

Petele de pe piele pot apărea din cauza diverșilor factori, cum ar fi expunerea la soare, situații genetice, vârsta, influențe hormonale sau leziuni ale pielii. Pentru a le face mai puțin vizibile poți folosi această mască de casă, pe bază de ceapă și miere, care este folosită pentru a te demachia pe față și o poți folosi și pentru la subraț. 

Pe lângă faptul că pot apărea pete pe față, iar axilele au tendința de a căpăta o culoare închisă, acest lucru se datorează expunerii la soare, deoarece razele UV stimulează producția de melanină, iar atunci când intră în contact cu pielea generează un pigment mai închis, așa că folosește această mască de ceapă și miere pentru a îndepărta petele din această zonă, dar și de pe față. 

 

Mască cu ceapă și miere

 

Această mască de casă în care ingredientele principale sunt ceapa și mierea, va fi secretul tău de frumusețe și confidentul perfect pentru a îndepărta petele, care îți generează nesiguranță sau care pur și simplu nu îți plac. În continuare îți împărtășim ce trebuie să faci și pas cu pas, ia aminte și prepar-o chiar astăzi. 

Această mască te va ajuta să diminuezi petele, adică să-ți albești fața și o poți folosi și pentru a-ți albi axilele. Tot ce vei avea nevoie este o jumătate de ceapă de mărime normală (nici atât de mare, nici atât de mică), o lingură de miere și atât îți va trebui, așa că nu va fi prea costisitor să o faci. 

Nici pentru a o prepara nu îți va lua prea mult timp, trebuie doar să pisezi jumătate de ceapă, o poți face într-un blender, cu un mortar și un pisălog sau într-un robot de bucătărie, orice ai la îndemână și orice este mai practic, apoi o vei pune într-un recipient de plastic, în care va trebui să adaugi și lingura de miere. 

Trucul de frumusețe care te va ajuta să ai fața ca de porțelan

 

Apoi, cu ajutorul unei linguri vei amesteca perfect cele două ingrediente până când vei obține un amestec uniform. Odată ce este gata vei trece la folosirea lui, nu fără a te gândi, mai întâi, să te speli foarte bine pe față cu săpun, pentru a o lăsa fără machiaj, iar dacă îl vei folosi la subraț, la fel de bine te vei spăla pentru a nu lăsa urme de deodorant. 

Usucă foarte bine zona, pe care vei folosi această mască, și apoi începe să o aplici cu ajutorul unei pensule, las-o să acționeze 15 sau 20 de minute și apoi o poți îndepărta. Aplică masca o dată pe săptămână.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel