Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Marian Oprişan, după condamnarea lui Dragnea: "PSD îşi urmează calea. Tranziţia va fi făcută uşor"
WhatsApp
Președintele PSD Vrancea, Marian Oprişan, a oferit o primă reacţie după aflarea sentinţei lui Liviu Dragnea, după ce ieri i-a cerut public demsia. 

Oprişan nu părea foarte afectat de problemele şefului PSD, ci chiar optimis, spunând că partidul merge înainte şi va stabili, în scurt timp, o altă conducere.

"PSD-ul îşi urmează calea. Aş putea spune o nouă cale, din acest punct de vedere, pentru că tranziţia va fi făcută uşor statutar. Doamna Viorica Dăncilă este preşedintele executiv al partidului în acest moment. Sigur că va exista un congres. În urma consultărilor din CEx, vom face tot ceea ce este posibil ca PSD să îşi continue idealul social democrat pentru că PSD a făcut mutle lucruri bune pentru români şi pentru România şi nu merita să i se întâmple un asemenea lucru", a delcarat Marian Oprişan, la intrarea în sediul PSD, din Bucureşti.

Ieri, preşedintele PSD Vrancea a declarat public că dacă PSD obţine un procent mai mic de 30% la alegerile europarlamentare, Liviu Dragnea trebuie să demisioneze de la şefia partidului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel