Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Marcel Ciolacu, mesaj pentru românii din Diaspora. Acuză ADU că i-a manipulat 
WhatsApp
Continuă mesajele în campania electorală, care se apropie deja de final. Marcel Ciolacu a transmis un mesaj românilor din Diaspora. 
Marcel Ciolacu, vizită în Portul Constanța

"Avem obligaţia ca, la nivel guvernamental, împreună cu ceilalţi prim-miniştri europeni, să ne implicăm să redăm demnitatea românilor din diaspora şi să fie trataţi egal ca cetăţeni ai fiecărei ţări în care s-au aşezat. Da, trebuie să muncim mai mult şi să avem servicii publice la nivelul Uniunii Europene ca fraţii noştri, nepoţii noştri să se întoarcă înapoi acasă. Acest lucru, în schimb, niciun guvern din lumea aceasta şi niciun preşedinte nu poate să îl realizeze fără administraţia locală. Administraţia locală este motorul nivelului de trai şi al bunăstării unei ţări", a afirmat Marcel Ciolacu, la evenimentul care marchează închiderea campaniei electorale, organizat de Partidul Social Democrat la Bucureşti.

Ciolacu a mai spus că membrii Alianţei Dreapta Unită au promis servicii şi "au manipulat diaspora cu lozinci" fără să facă vreo deplasare externă în care "să creeze o plusvaloare pentru românii din diaspora". 

Mesajul Alianței Dreapta Unită pentru românii din Diaspora

Și membrii Alianței Dreapta Unită au organizat un eveniment de marcare a finalului campaniei electorale. La rândul lor au vorbit despre românii din Diaspora. 

"Suntem la finalul unei campanii în care mesajul Alianţei Dreapta Unită pentru o Românie modernă s-a auzit în toată România şi în diaspora. Peste tot auzim din poarta românilor acelaşi mesaj: vor schimbarea, vor o Românie modernă, s-au săturat de nedreptate şi vor în 9 iunie să meargă la vot şi să îi trimită în opoziţie pe cei de la PSD - PNL la finalul acestui an 2024. În toate oraşele în care sunt primari ai USR, ai Alianţei Dreapta Unită au pus candidaţi împotriva noastră. Hoţia a pus candidaţi împotriva cinstei. Delapidarea şi stagnarea a pus candidaţi împotriva modernizării. Ăsta este PSD şi PNL: o alianţă a răului care îşi face planuri să guverneze ţara 10 - 20 de ani," a spus Cătălin Drulă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel