Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Marcel Ciolacu, întrebat dacă Ion Iliescu este președinte de onoare al PSD: „Din câte știu, nu”
WhatsApp
Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a spus, în această seară, la finalul Comitetului Executiv, că, din câte știe, Ion Iliescu nu este președinte de onoare al partidului, deși fostul președinte al țării apare cu această funcție pe site-ul PSD.

Întrebat de un jurnalist dacă Ion Iliescu este președinte de onoare al PSD, Marcel Ciolacu a spus: „Din câte știu, nu".

Când ziaristul a insistat și i-a spus că Iliescu apare astfel menționat pe site-ul PSD, Ciolacu a răspuns că nu aceasta este prioritatea lui. „Da, o să..., nu știu..., nu e o prioritate a mea domnul Iliescu, dacă este președinte de onoare", a spus președintele interimar al PSD.

Întrebat, de asemenea, dacă Ion Iliescu își va păstra această calitate după congresul partidului, Marcel Ciolacu a spus că nu înțelege „fondul problemei".

„Nu știu dacă această calitate trebuie să i-o confere fiecare congres, nu înțeleg fondul problemei dumneavoastră, ce anume doriți...", a mai spus Ciolacu.

Acesta a admis că Ion Iliescu „a reprezentat un simbol și pentru PSD, și pentru România, și pentru democrația din România" și a precizat că a fost folosit expresia „a reprezentat" pentru că fostul președinte s-a retras din viața politică, scrie Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel