Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Marcel Ciolacu, după reținerea lui Victor Pițurcă: „Nu va fi singurul...“
WhatsApp
Marcel Ciolac, liderul PSD, afirmă că reținerea fostului selecționer Victor Pițurcă și a directorului-general Romarm, privind achizițiile suspecte din perioada pandemică reprezintă doar începutul. 

„Cred că nu va fi singurul caz. (...) În timp ce noi toți am stat în case, unii au făcut averi”, a afirmat Ciolacu.

„(...) Erau elemente evidente că în timp ce noi toți am stat în case, unii au făcut averi și n-au fost impozitați, apropos, cu toate că au fost venituri excepționale plătite de către noi toți. Iarăși e un lucru care ne-a scăpat și a trebuit să acționăm mult mai repede”, a spus Marcel Ciolacu, după ce i s-a cerut un comentariu legat de reținerile făcute luni de DNA.

 „Mă bucur că încet, încet începem să aflăm adevărul și am încredere totală în magistrații implicați în aceste cazuri. Cred că nu va fi singurul caz”, a adăugat Ciolacu.

Victor Pițurcă a fost reținut de DNA, luni la prânz, într-un dosar legat de măștile neconforme livrate în timpul pandemiei. 

Marcel Ciolacu, după reținerea lui Victor Pițurcă: „Nu va fi singurul...“

 

Victor Pițurcă a fost audiat timp de mai multe ore la Direcția Națională Anticorupție, iar procurorii au decis să-l rețină pentru 24 de ore, relatează Antena 3.

Fostul selecționer al naționalei de fotbal și-ar fi trecut firma pe numele fiului său, Alexandru Pițurcă, iar acesta îi facilita obținerea de contracte cu Ministerul Apărării Naționale. Din câte se pare, ar fi vorba despre un contract urias de achiziție de măști, în timpul pandemiei. Măștile ar fi fost însă neconforme, deși s-a plătit o sumă uriașă de bani.

Primele informații arată că firma controlată de Victor Pițurcă ar fi obținut un contract pentru livrare măști de peste două milioane de euro. 

Victor Pițurcă și eful Romarm, reținuți de DNA 

 

Potrivit unui comunicat al DNA, procurorii de la Secţia de combatere a corupţiei au dispus efectuarea urmăririi penale şi reţinerea pentru 24 de ore, începând cu ziua de luni, a lui Gabriel Ţuţu pentru abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, trafic de influenţă în formă continuată şi fals intelectual.

De asemenea, s-a dispus urmărirea penală şi reţinerea unei persoane pentru comiterea infracţiunii de cumpărare de influenţă.

Citește continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel