Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Marcel Ciolacu: "Batman, Batman! Prietenii mi-au zis să am grijă la Grindeanu"
WhatsApp
Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, duminică, la Conferința de alegeri a organizației de Timiș, că de câteva săptămâni "niște prieteni" l-au avertizat în privința lui Sorin Grindeanu, care a spus că va reveni în PSD. "Eu nu și nu! Batman, Batman!”, a precizat Ciolacu.

”De vreo câteva săptămâni am niște «prieteni» care îmi tot spun: ai grijă la Grindeanu, ai grijă la Grindeanu. Eu nu și nu! Batman, Batman!”, a spus Marcel Ciolacu, la Timișoara.

Prezent și el la eveniment, fostul premier Sorin Grindeanu a declarat că unii colegi din partid încearcă să facă „aranjamente cu puterea pentru a nu avea contracandidați puternici în județele din care provin”.

Grindeanu le-a promis celor din PSD Timiș că va veni alături de ei anul acesta, deși momentan nu se poate reînscrie în partid.

În anul 2017, fostul premier Sorin Grindeanu a fost exclus din PSD. Acesta conducea organizația social-democrată din Timiș. În noiembrie 2017, el a fost numit în funcția de președinte al ANCOM. Mandatul său expiră în anul 2023.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel