Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mai mulți lideri ai SOS România, partidul condus de Diana Șoșoacă, au demisionat
WhatsApp
Mai mulți lideri ai SOS, partidul condus de către Diana Șoșoacă, au demisionat. 

Liderii din SOS care au demisionat susțin că acest gest a fost făcut „după o matură chibzuință și o profundă analiză a tot ceea ce s-a întâmplat în ultimul timp la nivelul conducerii partidului, inclusiv a celei centrale, a atitudinii unor lideri care au devenit nefirești de autoritari prin comportament, atitudine, ton și vocabular”.

 

„Acte dictatoriale nedemne de persoane care se consideră educate”

 

Redăm mai jos comunicatul:

„Subsemnații:

Av. DOBRE CRISTINA – fost Președinte al Filialei Județene Prahova a Partidului S.O.S. România, fost Vicepreședinte al Partidului S.O.S. România, Translator autorizat, Inspector resurse umane SIMOIU MARIA – fost Președintele Filialei Județene Argeș a Partidului S.O.S. România, fost Vicepreședinte al Partidului S.O.S. România, Tehnician proiectant ILIE HĂLMACIU – fost Președintele Filialei Județene Sibiu a Partidului S.O.S. România, fost Vicepreședinte al Partidului S.O.S. România, Asistent medical TOMOIOAGĂ STELA – fost Președintele Filialei Italia a Partidului S.O.S. România, Programator IT automatizări APOSTOL ȘTEFAN IULIAN – fost Vicepreședinte al Partidului S.O.S. România, Vicepreședinte al Filialei Italia a Partidului S.O.S. România, Economist, Expert Fonduri, Auditor pe procedura de management al calității, Inspector resurse umane STOICA IULIANA – fost Trezorier al Partidului S.O.S. România, fost Vicepreședinte a Filialei Județene Prahova a Partidului S.O.S. România, Asistent medical HAPCA ANDREEA – fost Președintele Filialei Belgia a Partidului S.O.S. România, Antreprenor NECHITA TIBERIUS DANIEL – fost Președinte al Filialei Județene Vaslui a Partidului S.O.S. România, Jurist și Teolog STRUGAR LEONARD – IOAN – fost Vicepreședinte al Filialei Județene Sibiu a Partidului S.O.S. România.

Dăm prezentul comunicat de presă pentru a aduce la cunoștință opiniei publice odată în plus, motivele pentru care AM DEMISIONAT în luna decembrie 2022, atât din funcțiile de conducere deținute în cadrul partidului S.O.S. Romania, cât și din partid și nu am fost dați afară din partid astfel cum se comunică tendențios opiniei publice.

Am făcut acest gest, de a demisiona, alături de majoritatea membrilor din echipele formate de noi, după o matură chibzuință și o profundă analiză a tot ceea ce s-a întâmplat în ultimul timp la nivelul conducerii partidului, inclusiv a celei centrale, a atitudinii unor lideri care au devenit nefirești de autoritari prin comportament, atitudine, ton și vocabular.

Văzând cu părere de rău, din ce în ce mai des acte dictatoriale nedemne de persoane care se consideră educate și care fac bravadă de un patriotism de fațadă, am considerat că locul nostru nu mai este în Partidul S.O.S. România.

Nu a fost un gest ușor, după o muncă asiduă, în echipă, ci a fost luat cu deplină maturitate politică. Considerăm că nu ne putem regăsi într-un proiect politic care tinde să devină tot mai mult o manifestare egocentrică a unor persoane care și-au trecut aproape pe persoana fizică un partid care la început a reprezentat o speranța pentru toți românii care-și iubesc țara, și care au crezut că vremea schimbării a venit.

Dezvoltarea filialelor mai sus menționate ale partidului s-a făcut prin forțele noastre proprii, ca mai apoi, să constatăm, cu părere de rău, că anumite gesturi care nu sunt în concordanță cu activitatea și principiile unui partid politic, care se vrea a fi patriotic.

Cu siguranță, în viitor ne vom regăsi tot împreună într-un proiect politic care va reprezenta un model de românism, de patriotism autentic, nu de fațadă, care va genera un curent cu adevărat suveranist în care țara și interesele locuitorilor să fie pe primul loc, și nu numai resursele care stârnesc atât de mult interese străine de țară”.

Și Erich Mocanu a demisionat din Partidul S.O.S. ROMÂNIA la începutul lunii decembrie anul trecut. „Decizia de a mă delimita de această formațiune politică  nu se datorează membrilor săi, ori programului politic, ci mai cu seamă din cauza a celei care se numește Diana Iovanovici-Șoșoacă”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel